Deniz__ Kbr_71 bence toplu alma bebek bezini ilk kullan az al her bebek bezi her bebeğe iyi gelmiyor diyorlar canım ben sleppy 20 Li aldım memnun kalırsam devamını alıcam
spiker_anne Kbr_71 kizlar suan felaket bi indirim var bende az once baktim prima pure 9 paket islak mendil 64 Tl, bezler falan çok ucuz bi bakin
nilayy35 Kbr_71 dgru cnm kilo olarak evet numara olarak 1 numara die gecio 2 gunlk bebegm var bnmde suan a101den almistm onu kullaniom ama smdi evy baby yani jokerde 132li 58 tlmis esimi gonderdm almaya
Aslannn Kbr_71 sleepy 1 numara 160 adet olandan aldim. Bebek dogdugunda çok şık alt degistirilio o yüzden ilk ay yeter diye dusunuyorum
Deniz__ Kbr_71 bende kuzenimden öğrendim onun bebeğine molfix almışlar alerji yapmış sleppy almış sonra
Tazeanne0134 Kbr_71 yeni anne adayı olarak söylüyorum canım ben 80lı aldırmıştım 27 günde 140 tane kullandım ilk etapta 80lı alabilirsin sonrada kullanma durumuna göre de ek olarak alırsın
aysenur30 Bende molfix 1 numara aldım 2-5kg trendyolda 240 adet aldık 100 TL tanesi 40 kr geldi birde yeni çıkan izotolik ıslak mendil hediyeli 2 adet. Haziran bebeği olacak birde çok değişiyor denildi bilmiyorum artık. Ama sleepy nin göbek ıyuntulusu çıkmış onada bak bi istersen 🤗
spiker_anne aysenur30 bende az once gördüm o paketi cok uygun ama markada kararsizim Prima Sleepy Molfix Evy Baby oyle kararsizim ki
Dibeee spiker_anne sleppy kullandım cok memnunum ama mor olandan naturL yazan pişik yaptı onun dısı da mor olan cok iyi tavsiye ederimmm
aysenur30 spiker_anne prima dan yeni doğandan memnun olan yok birde maliyet açısından pahalı ve ebelerde sleepy molfix önermiş hep çevremdeki hamilelere
Aycaaaaaa Sleepy kullanıyoruz bebeğimiz doğduğundan beri 1 numara bezden 200 adet kullandım. ilk başta bizde fazla aldık diye düşündük ama tam yetti.
spiker_anne AcelyaC Trandyol, hepsiburada, N11 hepsinde var canim, Molfix 240 adet bez yaninda 2 paket izotonik ıslak mendil de 100 TL, prima 9 paket 64 TL ❤
Dibeee spiker_anne kuzenim gecelerde sikayet ediyordu dogmadan bebek alıstı hasta bezi gibi bişey bende gördüm hic begenmedim icini zaten cinsini falanda cıkartıyormus canım akleti falan ıslanıyor diyordu bence sleppy al ben hic öyle seyler yasamadımm