Zeyneps AyeglKrkKaragzel meryem ana otu diye geciyo aktarlarda var doğuma yardımcı oluyo.Dualaru var o duaları okuyup suya koyuyosunuz ot açıldıkça kadının rahmide açılıyo o sudan iciyosuniz biraz tabi.Daha sonra doğum bitince ot cikariliyo ve kendi kendine kapaniyo bu şekilde kadının rahmide kapaniyo.Normalde doğum sancısı başlayınca konulur ama ben günüm dolduğu için sancim başlamadan koydum.
Tugceulusoy Zeyneps suyu yanınızda mı götürdünüz suyu evde bırakıp gitsek doğumdan sonra çıkaran da olmazsa rahmimiz kapanmaz mı
Deletedmom404 Zeyneps gözün aydın canım😊 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah bu arada nişan yada suyun gelmedi mi yada ne zaman geldi
Rabia88 Zeyneps bende öyle düşündüm 40 a girince nasipse yaparım İnşallah 40 a kadar gelmis olur 😊 çok teşekkürler
Elen Zeyneps gecmis olsun Allah anali babali buyutsun.. Suni sanci verilmeye basladiginda acmiydiniz ve gezinebildiniz mi yoksa nst demiydiniz. Dogumunuzu nerde yaptiniz acaba?
Zeyneps Elen Elen amin inşallah Allah razı olsun. Evet suni sancı verildiğinde açtım beslenme serumu da taktilar. Çok sancim olunca yürümek istedim nst den çıkardılar.O şekilde oldu.
Zeyneps Tugceulusoy Yanımızda goturmeniz daha iyi olur biz o telaşla almayı unutmuşuz doğumdan bi kaç saat sonra eşim geldi çıkardı.Ama hemen çıkarılsa tabiki daha iyi ☺
busraemrahertuhrul bende 40+3üm nstde sancı çıkmıştı ama ben bişey hissetmiyorum açılmada yok otumu suya koydum okudum üfledim yarın kontrolüm var inşallah açılmam olur dualarınızı bekliyorum herkexe hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Zeyneps busraemrahertuhrul Ayy hadi insallah güzel dualarınızı bekliyorum kim bilir belki de bu gece sancılarınız başlar.🤗