Zeyk Leman0134 Canım ben henüz doğumu bekliyorum ama ablam doğurdu 34.haftasinda gebelik zehirlenmesi sebebiyle. Bebeği 3-4 gün kadar kuvozde kaldi. Şimdi 4aylik bile oldu. İnşallah doğumun olsa bile korkma haftan iyi çok şükür 🙏
Leman0134 Hayat her gün bir tane muz haşlanmış yumurta ceviz yiyorum canım. Sağsalim gelsin başka bir şey istemiyorum
Balance Ben oglumu 35. Haftaya girerken dogurdum ciger gelistirici bile vurulamadim cunku erken gelcegine dair bi belirti yoktu 2.970 gram dogdu normal dogumla ve ertesi gun evimize geldik hic korkma yasam sinirini coktan gecmis icini ferah tut 😊
Sultan1903 zelis63 Ablamın da 25.haftada doğmak durumunda kaldı hemde 550 gram,sonra düştü mi 480 lere,3 ay kuvezde kaldı,maşallah hiçbir sağlık sorunu yok, canınızı sıkmayın,rabbim ömür verdi mi şimdi 1. sınıfa gidiyor minik mucizemiz🥰
Anne1_ Nur-11 bebeğin kaç kilo canim şu an bendede plesenta yaslanmasi cıktı suyuda az plesenta yaalanmasindan dolayı 2 haftada gerilik var kilo almıyor bebegim
Nur-11 Anne1_ 2400 bile degil 2 hafta önce 2300 dü zaten 100gr bile almamış kilo almıyo durmasının bi anlamı yok alalım artık dedi
Anne1_ Nur-11 almamış üstelik vermiş öyle mi Insallah sağlıkla alırsın kucağına canim ultrason yanlış da ölçmüş olabilir umarim o zamana kadar biraz daha alır bende su an 37+5 im bi hafta önce 2550 y di benimkide almıyor hayırlısı ama dr bana alalım filan demedi hiç
Hasret_arslan Leman0134 benim ablam da erken doğum yaptı 34 haftalikken suyu azdı eşi falan sürekli su iç diyordu onunla alakası yok dedi doktor çok şükür kuvoze falan girmedi yeğenim
Nur-11 Anne1_ benimki neden acele etti ki acaba başla bi sorun var da telaş etmeyelim diye demedi mi ki insan endişeleniyor insallah ultrason yanlış ölçüyordur cok küçük dogacak
Anne1_ Nur-11 sana söylenen dışında bisey olduğunu sanmıyorum canim ama sen genede kontrol gününde kilo alıp almadığına bak azda olsa aldıysa biraz daha beklemeyi teklif et dr una bence
eserivgen Leman0134 ben yaptım canım 35+5 de doğum yaptım çok şükür kuveze girmedi oğlum 2750 doğdu şuan 1 aylık 😊 sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua et canım benimde kesem de su sızıntısı vardı acil sezeryan oldum o yüzden erken doğumum oldu
Kbra7777 Her şeyin hayırlısı canım bol bol dua et ya şafi çek burda 40 haftalık doğup solunum sıkıntısı olanı da gördük 25 haftalık doğup bi sıkıntısı olmayanıda senin psikolojinden çok etkilenecektir sakın ağlayıp Üzme kendini bebeğini sev onla konuş bizler ve bebeklerimiz çok güçlüler İnşallah bende sizin için dua edeceğim
Ozgeloca Ben de aynı durum var 35teyim bebeğimin kilosu 2300 bu şekilde devam ederse alırız dedi kan sulandıcı verdi bi hafta sola yatıp dinleneceğim Allah yardımcımız olsun
Masal78 Bgiritli94 niye kuveze aldılar canım kilsoundan mi yoksa solunum sıkıntısı mi çekti ben de sizle aynı haftadayim ve riskim var doktorum erken gelebilir bebek dedi bebek beklemiyor çok stresin arttti kuveze alilrlar diye bu 2. Gebeligim ilk gebeligimde oglusumu kuveze almışlardı yine o psikolejiyi yasamak istemiyorum çok üzücü çocuklarıma çok bağlıyım kahroluyorum düşününce 😣😣 Allah'ım yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah bebeğinize
Susamanne Bgiritli94 canım benimde erken doğum riskim var şuan 32+1 deyiz ve bebeğim ters duruş kilo da almamış 1 hafta önceki ile aynı 1 hafta sonra kontrole çağardı kilo alımınada bakıcak eğer sıkıntı görürsem sezeryana alırız dedi kaç kg dı bebeğin ?sancılarım var 100lerde çıkıyo nstde rahimde ağzı yumuşamış 2 cm açılmamda var acaba senin ne gibi sıkıntıların olmuştu