34+3 haftalık hamileyim cumartesi gününden beri her gün hastanedeyim bebeğimin suyu azaldığı için her gün serum takılıyorum bebeğin suyu tam sınırdaymış o yüzden yarın sabah tekrar gidecem tekrar serum vurulacam suda bir artış olmazsa acil sezaryen e alacaklar 😔 canım çok sıkıldı aranızda erken doğum yapan var mı?
34-35 . haftada doğum yapan var mı?
Leman0134, başlığı 34-35 . haftada doğum yapan var mı? olarak değiştirdi.
Leman0134 bende 34 haftada gittim canım suyu biraz azaldı deyip 15 gün sonra tekrar gel dedi bende beklemekteyim bakalım. Ne olacak
Leman0134 Benimde su azlığı problemim var canım şuan 34+5 günlüğüm Doktorum Cuma günü alalım artık riske atmayalım dedi Cuma günü zorunlu sezeryan oluyorum 🙏 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ciğer geliştici oldun mu? Ben tam 3 hafta önce olmuştum. Bebeğim henüz 2 kilo 😐 Serumunda su arttırdığını bilmiyordum bana hiç takmadılar Doktorum bol su ve havuç suyu Önermişti haftalardır içiyorum ama bir faydasını görmedim.🤷♀️
Merhaba 34+ 5 te Doğum yaptım ben.bir sıkıntı olmadı 2 gün kuvezde kaldı oğlan solunumu stabil olması için.2800 doğdu.