Bus_ak18 Ebaki kuzum bilmiyorum inşallah koyulaşır test yapmada acele etmeki hayal kırıklıgına uğrama. Adet sökülcekmi bakalm inşallah yerleşme kanamasıdır
Bus_ak18 mom101 kuzumm bunda gebelik var silikte olsaaa🤗 beb bu testlerden kullanmadım ama istersen bide kaset dene
Bus_ak18 Violetta kuzum iyiym çok şükür. İştahsızlık kabızlık kasıkda ağrım var hafif. Göğüs ağrım devam ediyo. Ve aşırı gaz sorunum var. Zaten ilk zamanlar bunlar oluyomus hep🤗
mom101 Bus_ak18 kaset test bulamıyorumki kalem ve bunlardan var ama adete 2-3 gün kala gösteren testler bunlar bendede adete 4 gün var sizce doğrumu? Gebelik var mı?
mom101 Bus_ak18 teşekkür ederim hiç bir belirtim yoktu hatta sivilce bile vardı hiç umudum yoktu şimdi adet günümü bekleyim inşallah sağlıklı olur
Bus_ak18 mom101 bencede adet gününü bekle canım çokca dua et. Erkenden kan verince panik oluyo insan. Tebrik ederim🤗
mom101 Ebaki Bus_ak18 çok teşekkür ederim kızlar inanın çok heycanlıyım bi yandanda korkuyorum ya ben hayal görüyorsam ya test doğru göstermiyorsa falan
Ebaki mom101 kuzum adet gününü bekle ama cok dikkat et kendine Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah🤲🤲
mom101 Ebaki çok teşekkür ederim aminn inşallah🙏🏻 Sende hamileysen sağ salim kucağına alasın inşallah hamile değilsende inşallah tez zamanda Rabbim sanada kısmet eylesin🙏🏻