Bus_ak18 Mrft ha ben yanlıs anladım sen sonuçlar için diyosun. Onunda vardır büyük ihtimal sitesi. Googleden bak sağlık ocaginin adını ve kan sonucu yaz çkar belki
Ebaki Bus_ak18 cnm adetime üc gün kaldı ovulasyon testi hep negatif cıkıyo hamile değilim galiba Di mi 11.günüm yumurtlama da
Bus_ak18 Ebaki erken daha kuzum ya 2 gün sonra tekrar yap. 13 14 gün anca çıkıyo biliyosn. Adetin önemli değil yumurtlamadan sonraki gün önemli
Bus_ak18 Ebaki şükür iyiym canım ama karın ağrım var adet ağrısı gibi normalmiş ama idare ediyorum çok şükür🤲
Ebaki Bus_ak18 Ben adet oldum kuzum ya iki gün erken geldi bu seferde olmadı napayım nasıl edeyim Bn bu işi cnm bna da bilgi verir misin esim varikosel
Bus_ak18 Ebaki valla kuzum ne deym bilemedim ki. Varikosel hakknda bilgim yok ama eşi öyle olup hamile kalan çok burda. Keçiboynuzu özü denedinmi eşine
Bus_ak18 Ebaki inan ediyorum parantez içine aldım seni söyledkce aklıma geliyosn. İnşallah ennkısa sürede hamile habeirni alırıx
Ebaki Bus_ak18 https://i.imgyukle.com/2020/02/21/nB8Oks.jpg dün yaotıgım da cok silikti bugun böyle cnm adetim kahve leke seklinde peceteye silince geliyo sence ihtimal var mı
Bus_ak18 Ebaki kuzum bilmiyorum inşallah koyulaşır test yapmada acele etmeki hayal kırıklıgına uğrama. Adet sökülcekmi bakalm inşallah yerleşme kanamasıdır