Edasak Kızlar bebeğim 7 haftalık 8. Haftaya gireceğiz hatta dr kese küçüklüğü var düşük olabilir dedi kalp atışları çok sağlıklı ama bu durum başına gelen var mı yardımcı olur musunuz ?
Brnerdem Edasak merhaba nasıl oldu gebeliğinizin durumu keseniz büyümüş, bebişiniz sağlıklıdır inşallah. Şu an bende 6 haftalık gebeyim ama kesemiz 5 haftalık çıktı yani sizinki gibi küçük o yüzden merak ediyorum.
Emine2943 İlk öğrendiğimde benimde küçüktü ama sonraki hafta doktor güzel büyümüş dedi ama daha kalp atışını buymadık bir hafta sonra tekrar gideceğim
Emine2943 Edasak ama belki bebek bir hafta falan geriden geliyor olabilir ozaman da kese küçük olabilir bence ayrıca bana çok da küçük gelmedi bence başka bi doktora daha gidin
Edasak 7 hafta bitecek 8. Haftadayız başka dr gittik oda küçük dedi kalp atışı olduğu için büyük ihtimalle kendini toplar defi bekliyoruz
Emine2943 Edasak benimde küçük bilmiyorum ki benimde bundan önce kalbi durduğu için bebeğim alındı bende korkuyorum acaba küçük ki diye ☹️ 6 haftalıkken kaç mm di sizin kese boyu
Emine2943 Edasak hayırlısı olsun canım ben ilk 4 mm le öğrendim bu hafta doktor normal güzel dedi ama şimdi aklıma geldi bende korkmaya başladım inşallah bişey olmaz
Edasak Emelcakmak dr banada büyür yürür gider dedi insan korkuyor bu süreçte neler yaptın nelere dikkat ettin
Emelcakmak Edasak evet hatta bnde bıyerde okumustum mesala gerıde olan bebekler veya keseler ılerkı zamnlrda one gecıp toprlayabılıyormus ınsl senınkındede sorun olmaz ıcını ferah tut kafayada takma.
Emelcakmak @Edasak Edasak 7-8 haftada kesemın kucuk oldugunu soylemıstı bende cok tedırgın olmustum bırsey olurmu dıye kalbını duymustum sadece kesen kucuk bebegın keseye sıgmayabılır demıstı veya buyuyedebılır dedı ılerkı haftalrda tekrr bakarz demıstı 3 hafta sonra tekrar gıtmıstm hıcbr sorun olmadgnı kesemın buyudugunu soyledı. ozelıkle brsey yapmdm dınlendım yattım agır brsey veya yuksek yerlere uzanmadm hıc .
Emine2943 Emelcakmak Emel hanım sizin 6-7 haftalarda kese kaç mm di bana da kese küçük gibi geldi ama doktor olumsuz bişey demedi şuan içim içimi yiyor kontrolüme bir hafta var daha
Emelcakmak Edasak yaptırmadım ben ıkılı ve uclu testı doktor ıstege baglı dedı yaptrmk ıstıyorsan yaptırabılırsın dedı bnde yaptrmdm detaylı ultrsnu yaptrcm ınsl