YesimOgt 8899ilknur İnşallah sen de güzel geçirirsin canım inan ben de çok kötüydüm hamile oldugumu öğrenince ilk nasıl duracagım diye düşündüm ama beyinde bitiyor sen beynini kontrol edersen o panik anında bebeğini düşünürsen daha kolay atlatırsın.Vesvelerin seni ele geçirmesine izin verme kafanı o an dagıtmaya çalış🙏🏻
8899ilknur YesimOgt evet tek tesellim o zaten🐣 içimdeki güçlü beni ortaya çıkarmaya çalışıyorum daha sonra bebeğimi riske sokmamak adına daha sakin kalmaya çalışıyorum böyle böyle geçecek işte ne yapalım Allah yâr yardımcımız olsun🙏
1cicek 8899ilknur kizlar bende de ayni sorunlar var ve 37+2ye kadar ilacsiz geldm ama bide bana sorn simdide dogum korkularm var allah yardmcmz olsn
Ka123der Aysn6767 Aysn6767 ben şuan 31+6 yım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu çok kötü bir şey üç ayın doldu mu başlayın bence. Biz iyiysek onlarda iyi unutmayın
8899ilknur 1cicek maşaAllah sanaa🧿 yolu bitirmişsin bile. Buraya kadar nasıl geldysen emin ol bundan sonrası daha kolay geçecek bol bol dua et,dua edelim🤲🤲🤲 bu arada daha önce ilaç kullanıyormuydun
1cicek 8899ilknur insallah canm rabbim herkesin yardmcisi olsn hayr kullanmadm tani kondu o arada ilac yazdi dr ben surekli arastryrm tabi hacamat yaptrmaya karr verdm ilaclari aldigm gun hacamat yapan bi bayanla konustm ve ilaclari icmedn daha etkili oldugnu soyledi hic kullanmadm yani o arada zaten süpriz yumurtami öğrendm
8899ilknur Aysn6767 umarım hiç gerekte kalmaz bunaldığını hissettiğin an kendini dışarıya at etrafını gözlemleyerek derin nefesler alarak yürü eve döndüğünde de ılık bir duş al ve dua et eminim çokk işe yarayacak.
Aysn6767 8899ilknur nefes aclığım devam ediyor maalesef pek kolay atlatılmıyor panik atak gibi değil ben panik ataklarımı yıllar önce kontrol altına aldım sonra bu illet geldi başıma 3 aylık olmayı bekliyoruz psikiyatriminde kontrolünde tekrar değerlendircez 🤲
8899ilknur Aysn6767 anksiyete işte Allahım gönlüne tez zamanda inşrah versin inşaAllah çokk zor bende yıllarca çektim ve şimdi tek duam hamileyken yaşamamak. Unutmaya çalış dicem olmuyor biliyorum. Kafanı birşeylerle meşgul etsen biraz.
Aysn6767 8899ilknur çok sağol🤲 Herşeyi deniyorum el işleri öğreniyorum boyama yapıyorum kitap okuyorum… Biraz tabi sıcak havalarında baskısı var üzerimde… Sabrediyorum… İnsallah sizin rahat bir hamileliğiniz olur 🤲
8899ilknur 1cicek bak ne kadar güzel daha önce bi ilaç geçmişinde yok bence hepimiz içimizdeki güçlü tarafı keşfettiğimizde biz ona değil o bize esir olacaktır. Kendini, yapabileceklerini keşfet aradığımız ışık Kimsede değil BİZDE..!
1cicek dogumlarnizi nasi düşünüysnz kizlar benm iki tane daha yavrum var onlar normal dogumla oldu ama ozamn bu hastalk yoktu bende simdide normal yapmak istiyrm dogum sonrasi daha cabuk ayaklanabilmk icin ama korkuyrm
1cicek 8899ilknur aynn oyle canm bu bebegimde bana rabbimn bi mucizesi diyrm belki beni iyilestiren iyi geln o olur
8899ilknur 1cicek muhakkak öyle. Ki onların yaradılışları bile mucize zaten. onlar bize nasıl kötü gelebilirki🥰
Yasmnguull Zynp_dmr iyiyim canım Allaha şükür 36. Haftayı bitiricem neredeyse🙏🥰 öyle böyle geçiyor kafana takma ben bile bu günleri gördüysem ohhoooo için rahat olsun 😊☺️