minnakfasulyecim Tahmini doğum tarihim 16 Temmuz gözüküyor şuan 🙏 17+5 Haftalığım ve ilk gebeliğim ne alınması, kaç tane alınması vs. Beynim yandı diyebilirim 😂 Başladınız mı hazırlıklara konuşalım, aldıklarımızı paylaşalım, liste yaptıysanız paylaşırmısınız❤️
Prenses001 minnakfasulyecim kızımız olacak inşallah. 💖🥰 Benim 4. Ama hiç bir çocuğum yaza denk gelmedi tamda yazın ortası bilemedim nasıl giydirelim hastane çıkışları hep uzun kollu doğduğunda nasıl giydiriliyor hastanede ve sonrasında yazın doğum yapan varsa yazarsa iyi olur
minikgunesim minnakfasulyecim bizim de 7 Temmuz ufaktan alıyorum zıbın alt üst takım zaten avm de gidilen tek adresim çocuk bölümleri oldu artık her uğradığımda indirimde birşey görüp alırım ileride ağırlaşınca zor oluyor diye duydum gruptan ☺️
Cicekk12 13 temmuz Allah izin verirse inşallah benim de pek bilgim yok ilk gebelik olumca çok tecrübesiz oluyor insan kendini tuhaf hissediyor
minnakfasulyecim Cinsiyetler ne, isim düşündünüz mü? 😊 Bizim bal prensesimiz olucak inşallah🙏 İsmini de Lina düşünüyoruz babasıyla ama yanına bi isim daha istiyorum
Mommytobe2020 Ben sadece bi kac parca kiyafet aldim, baska bisey almadim, benimde ilk gebeligim o yüzden bu konuda bende acemiyim 🤭😊😊
MeltemNermin Tahmini 25 temmuz :) ikinci doğumum ama yaz mevsiminde olacagı icin bende tereddutlerdeyim ney nasıl alınmalı diye.
Esiiiinnnnn Benimde 29 Temmuz 🤗. 15+2 henüz birşey almadım. Doktorum kız gibi dedi ama daha net değil netleşsin bende almaya başlayacağım . Benim de ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım bir an önce alışveriş yapmak istiyorum 🥰🥰🥰
merve57 17 haftalığa doğru gidiyoruz 14 ve 15. Haftalarda doktor kız dedi ama hayırlısı olsun. Tahmini tarih temmuzun 17 si ile 31 Temmuz arası dedi doktorumuz💕 alışveriş için henüz erken ama net emin olsam 1 2 birşey almak istiyorum 2 oğlum var çünkü 😅
_Mrv_ 17+2 💙 şu an hep kışlıklar var, oda, bebek arabası, biberon vs burdan gördükçe internetten araştırıp liste yapıyorum. Fakat kıyafet konusu çok belirsiz hangi boydan kaç tane almalıyım vs hiçbir fikrim yok 🥴
YagmurZ Benim de temmuz basi ama hic bisey almadim daha :) annem ne zaman disari ciksak heveslenip aliyo biseyler o kadar :)