Kucugum51 Muhammedim0125 valla canım 39 hafta da sezeryan olacaktm dogumdan once son kontrole gıttım 5 cm acılma acil sezeryana alındım sancı fılan hissetmeden 38+4 de geldı oglum alakası yok bence
Tazeanne0134 Azrazerin benim 2 günde 3 cm olmuştu işte bide kakasını yaptığı ve erkenden suyum geldiği için sezeryan oldum
ycllksa Muhammedim0125 23 mart görünen doğum tarihim erken olacak diye ödüm kopuyor umarım geç olsun erken olmasın
Azrazerin Tazeanne0134 evet 2. Doğumum suni sancıyla 3-4 saat kadar çektim 10 -15 dk da doğurdum 2. Doğumumda suni sancı aldıktan 20 dk sonra 7 cm oldu yarım saat oyalandım sonra doğuma
tatlicianne Muhammedim0125 tam tersi oldu oğlum 38+2 de doğmuştu kızım daha çok bekledi 39+5 te geldi 😇
Yaseminturan_ Muhammedim0125 hiç inanmıyorum öyle şeylere daha 20 gün önce kuzenim oğlunu 37.haftasının basında dogurdu☺️
MzyynSrctn Muhammedim0125 en korktuğum şey oğlumun son güne kadar kalması çünkü doktorum ultrasonda yazan son tarihten sdece 1 gün önce izne ayrılıyo 🤦 doktorum bebeğin grlişimine göre sen o tarihe kalmazsın diyor ama kısmet 🙏
kubrauzn Muhammedim0125 keşke dogru olsaydı 36+3 sanci bi geldi hic birseyde durduramadi kuzum şimdi küvozde yani her bebek kendi belirliyo zamanini cinsiyetle alakasi yok
Tazeanne0134 Azrazerin amin canım inşallah ben kucağıma aldım rabbim tüm hamilelere nasip etsin inşallah
Azrazerin Tazeanne0134 14+5 ultrasona göre ama doktor geç döllenme demişti başta 1 hafta eksik sayıyor ☺️ Doktora göre 13+5
EsraCilgin Valla ben ona inanmıyorum benim kızım 41+5 di artık gelmeyince sezeryan oldum 😂 kızda erken gelir derler ona bakılırsa