Anasinifci diyetisyen arkadasın söylemişse kesinlikle uy derim 💁🏻♀️Ben kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek,2 dilim peynir,4 zeytin ,1 ceviz,1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik ve domates, 1 yk avokado ve 1 tk pekmez yiyorum 💁🏻♀️ara öğünlerde süt ve meyve 💁🏻♀️Öğle yemeğinde 6-7yk sebze yemeği ve yoğurt sadece 3dilim tahıllı ekmek 💁🏻♀️Akşam yemeğinde et,tavuk,balık ve salata yatarken kefir ve kuruyemiş 💁🏻♀️Beyaz ekmek, pirinç pilavı,makarna,un ,tuz,şeker,hazır içecekler,börek,abur cubur, kahvaltıda kaşarlı pogacaya bayılırım ama Ayda bir yiyorum 😭hazır sirke ,hazır turşu,hazır yoğurt yemiyorum 😅kefiri,yoğurdu,sirkeyi kendimiz mayalıyoruz 😅tam tahıllı ekmek ,bulgur pilavı yiyorum ve 3 litre su içiyorum 🤷♀️Öğle ve akşam yemeğinden sonra 20şer dakika eliptik bisiklet sürüyorum ✌️Benımde ilk aylar kilo alımım gereksiz çoktu ve suyum fazlaydı şuan herseyim normal , şeker test yaptırdım oda güzel çıktı 🙏2 aydır bu şekilde yiyorum ve doktor kilon güzel hep böyle devam et dedi🤷♀️Ben kendimi az yemeye alıştırdım bence sağlığın ve bebeğin için sende alıştır öğünler Dışında acıktıgında çiğ badem ye çok güzel tok tutuyor 🤷♀️