Nevink Rojed_1708 hamilelik cidden zor ve turlu turlu hastaliga gebe bi durum herkeste ayri bi sknti iki gundur burnum kaniyor mesela tikali ama grip degilim degisik nefes alamiyorm her hafta belirtinin biri gidiyor digeri geliyor annelik zor is 😅
Hulya_A cankubra aynı sorun bende de var tuvalet neyse de kaşıntı beni delirtiyor tahlilde yaptırdım temiz cıktı neden kaşınıyor olabilirim vücudumun heryeri kaşınıyor 🙄
cankubra Hulya_A benim tahlilde temiz çıktı. abur cubur yiyor musun? sanki benim yedikten sonra başlıyor gibime geldi
Mommbabyy Hulya_A kuruluktan canım. Fısfıslı bi şey al içine istediğin bi yağdan doldur her yerine sık her yer gevşesin rahatlarsın
Aselcigibeklerken Hulya_A kullandıgınız demir ilacından olabılır, ben targyferon kullanırken kasınıyordu drum değiştirdi kaşınmıyorum🙁
Malina Rojed_1708 valla bende 26ci haftadayim gobegim bugudu ve rahat uyuyamiyorum ve dun gece gercekten agliycaktim ))) bu kiz beni uyutmuyor surekli birseyler yapiyor
Hulya_A cankubra çikolata dışında abur cubur yemiyorum bilmiyorm ki neden bu kaşınmalar leke yapmaz umarım çevremdekiler kaşınma leke kalır diyorlar 😐
Mommbabyy Rojed_1708 bekarlık güzeldi bi kaç hafta sonra da doğurmadan önce ne güzeldi yaw dicez😄😄 amaaaa değmez mi 🤨 değer. Sonuna kadar. Rabbim sağlık versin yavrularımıza gerisi boşşş
cankubra Hulya_A leke çatlakları kaşıyınca kalıyor. bu çikolata kaşındırıyor olabilir ama. sende de küçük kırmızı kabarcıklar var mı?