Elifcek Uadmr adetime 6 gün vardı adet sancısı gibi sancım oldu normalde adet olacağım gece sadece sancım olurdu 6 gün önce başladı ama anlamadım hamile olduğumu rüyamda gördüm öyle test yaptım 6 gün kala öğrendim 🤗
Elifcek Uadmr göğüs ağrımda vardı adet olacam diye ağrıyor sanıyordum . Yumurtlamadan sonra 12. Gün testte öğrendim çok silik ikinci çizgi vardı
Cansucnr16 Elifcek ayyy allah analı babalı büyütsün inşallah. Kullanıyorum bakalım nasipse pazartesi doktora gidicemm 🙏🏻🤲🏻
Hayalet Elifcek Elifcek çatlatma iğnesi olduktan 17 gününde normal evdeki testtte çift çizgi çıkınca gebelik olma ihtimali oluyor mu .? Arkadaşım olmuş bana sordu bugün onun 17 günüymüş iğne etkisi gitmişmidir doğru sonuç mu sizce bilginiz var mı ??
Mevaaaa5555 Elifcek canım sana bişey sorucam bende çatlatma iğnesi oldum 13.gün beta hcg yaptırdık 37,97çıktı iğne etkisi geçmiştir demi hamileyim yani
Elifcek Mevaaaa5555 bilmiyorum ki ben iğne vurulmadım sadece klomen kullanmıştım yanlış Bilgi vermiyim şimdi ama 2 gün sonra tekrarlarsan artış varsa hamilesindir ☺️ İnşallah hamilesindir 😍
Mevaaaa5555 Aysegulum27_ canım benim kasık ağırlarım bel ağrım göğüs ağrım halsizliğim var böyle gittim test yaptım 37,97 çıktı gebelik Var imşallah senin de vardır inşallah olur canım 🙏🙏🙏
Aysegulum27_ Mevaaaa5555 Allah bağışlasın sağ salim kucağına al inşallah .iğneden kaç saat sonranını değerlendirmiştin kaç gün birliktelik olmuştu .birde çatladığını hissetmişmiydin yumurtanın 36 saatt sonra
Laviniamira Cansucnr16 ben ,☝️klomenle ilk tedavi de tuttu 5 gün kullandım farklı ilaçlarla tutmamıştı
Hayalet Cansucnr16 benim arkadaşımın olmuyordu doktoru ikinci kez yapıyor bu iğneyi ona ☺️ Uzun süre gebe kalamauanlarda ilk tedavi bu olur diye duymuştum çünkü
Cansucnr16 Hayalet canım bugun gttım 2 yumurtan gelişmiş şimdi haftaya pazartesi gününe kadar 1 gun arayla ilişki dedi ve sonra pazartesi çatlamışmı bakıcak. Olmadı iğne vericem dedi. İğne tedirgin ediyor bilgisi olan yazabilirmi
Cansucnr16 Laviniamira canım bugun gttım 2 yumurtan gelişmiş şimdi haftaya pazartesi gününe kadar 1 gun arayla ilişki dedi ve sonra pazartesi çatlamışmı bakıcak. Olmadı iğne vericem dedi. İğne tedirgin ediyor bilgisi olan yazabilirmi