Sudeeali Biranneninoykusu bende hergün mutlaka gün içinde arkamdan kuyruk sokumumdan kasıklarıma kadar bir ağrı giriyo adet sancı gibi sadece bir tık daha fazla ve bacaklarıma kadar yayılıyo bende bekliyorum bakalım nolucak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Biranneninoykusu Sudeeali bende de ağrılar var ama bir saatten fazla aralıklarda hafif şiddetli vuruyor bende de aynı şekilde ve hatta sağ bacağıma çok vuruyor ağrı. Vücut bize ait ama bebeklerin insafıyla kullanabiliyoruz resmen 😄🤰🏻
DilekD Sudeeali 37+2 de 3500 gr, 54 cm dedi doktor. Ama şunu da söyledi. Boyu uzun çıktığı için kilo da fazla çıkıyormuş. Kiloda yanılma payı çoğalıyormuş yani. Bu kiloda değildir dedi 😀
Sudeeali DilekD ya ben normal dogumu etkilemesinden korktum birde metreyle 53 cm ye baktım yuh dedim bu kadar olamaz heralde nasıl sığıyo içime 😂😂
DilekD Sudeeali ay aynısını ben de düşünüyorum, çok uzun geldi bana😀 stres oldum. Doktorum zaten baya önceden söylemişti. Uzun boylu bir bebeğiniz olacak. Eşimin ailesinde erkekler çok uzun. Ona bağlıyoruz 🤭