Elif_gelin06 Merhaba çekinerek soruyorum ama öğrenmem gerek. Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı oluyor biliyorum ama birde orgazm sonrası kasıkta ağrı olması normal mi onu merak ediyorum.
Deletedmom138 Elif_gelin06 evet orgazmdan sonra ağrı bende yaşıyorum ürkütücü geliyor ama bir zararı yok diyolar
Elif_gelin06 Haticerkan teşekkür ederim hamile olmup olmadımı bilmiyorum henüz ama şüphelerim var yinede biliçli hareket etmek adına sormam gerekti teşekkür ederim samimiyetiniz için ☺️
Elif_gelin06 Deletedmom138 peki kaçıncı aydan sonra ilişki yasayı konuluyor gebelikte bi bilginiz varmı bu konuda
Deletedmom138 Elif_gelin06 kanaman, düşük tehliken gibi hayati şeyler olmadıkça ilişki yasağı konulmuyor kuzum sadece sert ilişki yaşamayın yani sen genelde rahat pozisyonda ol ve çok sarsılmamaya çalış
Elif_gelin06 Haticerkan ayy İNŞALLAH RABBİM tüm anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Evlatlara da hayırlı anneler nasip etsin.
Vrlkdr Sadece ilk 12 hafta genelde yasaklanıyor tutunma tamamen olsun diye. Sonrasında hamileliğin sonuna kadar eğer bir riskli gebeliğin yoksa sınırlama koyulmuyor
Vrlkdr Elif_gelin06 yani benim sıkıntım olmadığı halde bi süre yapmayın demişti doktorum bebek tam anlamıyla tutunsun riske atmayalım diye 12 haftadan sonra sıkıntı olmadı
Yaman Ben 15 haftaligim hamileligimden beri yasak bize perşembe kontrolüm var serbest olurmu bilmiyorum tabi
Vera0 Elif_gelin06 ağrı oluyo ama ilk 3 ay yasak düşükten dolayı 3 ayını geçmediysen dikkatli olmalısın
Elif_gelin06 Vera0 düşük değildi fetal kayıptı kürtaj sebebim birde kese bozukluğu vardı. Ve 5 ay geçti 2. Gebeliği o yüzden istiyoruz şuan
Gulsahim Elif_gelin06 bugün mesela benim doktorum 3 ay girmedik ilşkiye.. Girin ama haftada 1 dedi sorun yok girilebilir demişti işte.