pink01 önceden olan dövmelerim var kilo almayla veya çatlamayla deforme olur mu? bir de eşimle birlikte dövme yaptırmak istiyoruz kızımızın ismini yaptırmanın bi sakıncası olur mu
Felipe pink01 hiç fikrim yok üstte kalsın soruna cevap bul diye yazıyorum bi de birazdan linc yiyebilirsin hazırlıklı ol 😁
AyaYlmazYldrm pink01 bir fikrim yok tibben bu benim nacizane fikrim dogumdan snra yaptirsanix bnce kafanizda rahat olur :)
Sinemneset pink01 Müge boz yaptırmıştı hamileyken kızının adını ama tabi bilemedim tam benim de dövmem var ben de yaptırmayı düşünüyordum bekleyim burda😂
pink01 Felipe ne linç yicem ya herkes dönüp kendine baksın sorumla alakalı cevapları varsa buyursun gelsinler 😂 saol bu arada
sokomel çok aciliyeti olmasa gerek, doğum sonrası yaptırabilirsiniz. hijyen koşullarına uyulmaması halinde bebek için risk olur. o riski göze alacak kadar çok istemiyorsunuzdur herhalde. doğumu bekleyin bence.
Bugleminannesi pink01 benimde vücudumda baya dövme var 25 haftalık hamileyim kilo falan aldım ama dövmeler de sıkıntı olmadı sizinde olmaz. Bende tekrar dövme yaptırmak istiyorum kızım için ama doğumdan sonra yaptiricam.enfeksiyon riski falan oluyor illaki canimizda aciyor doğumdan sonra daha iyi olur sizin içinde 😊
pink01 Bugleminannesi güzel canım deforme olur diye endişe etmiştim ömür boyu taşıyoruz sonuçta çirkin çirkin taşımayalım. bende öyle yapayım ozaman teşekkür ederim 😂
Bugleminannesi pink01 korkma bişey olmuyor bende çok korkmuştum heryerim çatladı ama dövmeler de hiç sıkıntı yok 😀😀 doğumdan sonra daha rahat yaptırırız ♥️
oygenkubra pink01 benim de dövmem var , var olan dövmede bir deformasyon olmaz . ama yeni dövme için hamilelikte önerilmiyor , araştırdım , okudum . bende bebeğimin ismini yaptıracağım ama doğduktan sonra
ilooshhh pink01 benimde dövmelerim var ve kızımın ismini yazdırmak istiyorum ama dogumdan sonra olması bana daha mantıklı geliyor sonuçta ne olucagı hiç belli olmaz canım 🤷♀️
Zeyk Yaptıran arkadaşım var ama dövmeci evine gitmisti. Çok steril bir ortam olursa ve güvendiğin bir dövmecin varsa yaptırabilirsin.
Gulsahim Syma95 bu Müge boz çocuğunun cinsiyetini öğrennemişti sanırım doğumda süpriz oldu diye biliyorum 🤣😂. Bende de dövmeler var valla hiç sıkıntı yaşamadım hala fıstık gibi duruyorlar
Deletedmom138 pink01 çok çok aşırı kilo almadıkça zarar görmüyor dövmeler biraz gerginleşiyor o kadar. bende sırf bu yüzden çatlayacak yerlerime dövme yaptırmadım hiç 😂😂
gezentianne Gulsahim Cinsiyeti öğrenmemişti ama kız da olsa erkek de olsa Vina'ya karar vermişlerdi. Hamilelikten önce nasıl yaptırdı dövmeyi anlamadım, Zaten tanıştı hamile kaldı 3 ay sonra evlendi ve ismi birlkte düşünmüşlerdi
SuleDoruk pink01 dövme yaptırdıktan sonra bir sene içinde kan bile veremiyorsun. Hamilelikte asla yapılmaz bence uygun değil
Twinksmom pink01 Hamilelikte kana karıştığı için metal kesinlikle önerilmiyor Olan dövmelerde evet deformasyona uğrar çatlak oluşursa alt deride