Didemmmmm Lfrgdn bana da o günler bşraz daha koyu geldi ve değerlendirdim erken olduysa da adett bitimini değerlendirmiştim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏 Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın 🙏
Tgbanne Hadibakalim adete 4-5 gün kala kanda da idrarda da negatifti , adete iki gün kala da idrarda kanda cıkmıştı bnm
demet56bungl umut edin dünyadaki en güzel şey güzel düşünün güzel olsun allah gerceklestirmiyecegi şeyi hayal ettirmezmiş hayalerden vazgecmeyin umutlariniz hep olsun
elftlvr Bende 1 saat önce yaptım var diyorlar ama İnsAllah doğrudur 🙈 geçen ay kimyasal gebelik geçirdim umarım tekrar böyle birsey yaşamam 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 https://imgyukle.com/i/nxMHIp
elftlvr Pelin000 benimde adetim gecikti sizin gibi hissediyorum bende test yaptim silik olsada ikinci çizgi çıktı bakalım
Haree Benimde bugün bat tarihim. test negatif ...yapmayacaktm gün geçmeden dayanamadım yaptım 😔 Karın ağrım var arada sanki adet olacakmışım gibi..Bakalım gecikirse tekrar test yapcam
Tgbanne Haree olsun canım , bnde merak ediyorm yapıyorum , dayanamıyoruz çünki çok istiyoruz , bakmamak elimizde değil , inşallah bizde hamiş oluruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
elftlvr Tgbanne duydukca mutlu oluyorum doktorada suan gitmek istemiyorum korkuyorum tekrar hayal kırıklığı yaşayacağım diye🙈😍
Haree Tgbannebu ay ovulasyon testi ile de değerlendirip negatif görünce üzüldüm. İnşallah her isteyene versin Rabbim..
Tugceonur Tgbanne 2,5 haftalık hamiş bir anneyim artık fakat çok şidettli bir bel ağrısı yasıyorum sizdede olmusmuydu
Tugceonur Didemmmmm benim de bu şekilde silik çıktı bugün 2 ,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz daha bekle kan testi ver
Glten_demr5 Pelin000 benimde öyleydi 0 gün geçti adet günüm ve dün ilk idrarımla evde test yaptım sonuç pozitif 5 hafta 3 gün hamileyim inşallah seninde öyle olur her seferinde diyordum adet olcam kesin ama olmadım çok adet sancısı vardı ve halada oluyo 🥰
Pelin000 Glten_demr5 goguslerim ve hafif bel agrım var ama her ay boyle oluyor zaten ve adet oluyorum ama yinede bir umut oluyor belki tutmuştur diye
Ecmelbeyza elftlvr ya bu ay etkisi olduğuna inandığınız bir şey var mı gebelik için? Bir de değerlendirme yumdan kaç gün günaşırı mı yanı 🥰🙏🏻🤗maşallah Allah sağlıkla ilerletir inşallah