Pnrms bu baslıgı dikkatle takip ediyorum aynı kafa karısıklıgını fazlasıyla yasıyorum 😕 yrn benimde kontrolüm var. Ve bana da bu kontrolden sonra pers yatıs veririz demişti. Bende bir sürü arkadasımla konusup deneyimlilerden fikir alısverisi edindim hep kafam iyice karıstı 😔 cocugun ve benim rahatım iyi oldugu sürece yatış yapıp suni sancıyla dogum baslatılsın istemiyorum. Kesinlikle normal dogumdan yanayım. Ama kısmetimizde ne varsa onu yasıcaz onu da biliyorum. Suni sancı verildikten sonra cocugun kalp atısları dustugunde ki bu cok rastlanabiliyor sanırım, epidural normal dogum olabiliyormuymus sordunuz mu hiç ? Yoksa direk tümden uyusturup spinal sezeryana mı cevirmek zorunda kalıyorlar? Aklıma takıldı bende acaba yarın acıklıgı bi kontrol ettirsem mi ? Benim doktor hiç catı muayenesi yapmadı cok bişey ifade etmiyor değişkenlik gösterebiliyor diye. En azından kemik yapım hakkında bilgi verirse bende ona göre iki uc gun beklerim ya da beklemem. Ouuf kafalar cok karısıkk artık dogurup kucagıma almak istiyorum dogum hikayelerini okumak değil yazmak istiyorum 😔 aynı kaderdeyiz acaba kim önce doguracak