Pnrms Prenseszynp öyle olmaz inşeallah canım 😞😐 benim en son gidişimde artık yüzünü göremeyiz iyice aşağıda demişti ama kanala girse kanalda derdi değil mi acaba bu aşağı inmelikle kanala girme mesafesi ne kadar
Pnrms Selif ama insanlarda haklı bazıları halsizlikten artık ıkınamamaya kadar geliyorlar 😞 ben şartlıyorum artık ağrının şiddetini bilmesemde çekmek zorundayım diye inşeallah o ağrıyı çekip de dönmeyiz sezaryene
Selif Pnrms inşallah benim kilo sorunumda var bebek kilolu diye direk suni veremem sezeryan da diyebilir 😞 birde açılma falan hiç olmadan sunii veriyolarmı bilmiyorum
Sibel Pnrms bekle dedı Perşembe'ye kadar ne olur bılemedım ki ama şunu biliyorum çok endişeli ve stresliyim ALLAH yardımcımız olsun
Pnrms Sibel inanırnısın stresden dudağımda uçuk çıkmış 😟 rahatlamamız gerekiyor belki de o zaman yola çıkacaklar
Sibel Pnrms valla inanırım bu son günler geçmiyor bugün inş kuran okuyacam sizede dua edecem belkı hemen sancımız olur doğururuz 👍🏻
Pnrms Sibel allah razı olsun 💖 ben de dualarımda ilk kendim için edemem bütün hamilelere eder sonra kendime geçerim 😊 rabbim makbul etsin 🙏🙏🙏
Ozlmozn A1907 maşallah prensese güle güle bi avazda kurtulalim allahim güzel baht nasip etsin bebeklerimize 😘
Pnrms Selif bilinçsizlik çok zor canım 😞 başımıza ne geleceğini anlayamıyoruz. İnşeallah da hakkımızda hayırlısı olan olsun
Lokumum Pnrms niçin problem yapiyorsunuz nasil gelecekse dünyaya öyle gelecek elinden geleni yapmissiniz gerisi Takdiri ilahi..biz bilemeyiz en iyisi bence kucaginiza alacgainz günü düşünüp sukredin sadece☺☺☺
Pnrms Lokumum oraya onu koyan rabbim elbet çizgimizi çizmiştir canım ama kendimi hep normale hazırladım şimdi ne ile karşılaşacağımıda bilmiyorum bilinmezlik korkutuyor 😞 inan pozitif biriyken huyum değişti 😊
Mahlikarumeysa Pnrms bendede öyle oluyor ama bana hiç yasak getirmedi hatta istediğiniz zaman istediğiniiz kadar dedi ya utancımdan yerin dibine girdim🙈
Sibel Pnrms senden de canım ben de öyle dua edıyorum valla bir de haberleşelım bakalım doktorlarımız ne dıyor çünkü günumuz aynı nasıl bi yol izlıyorlar fikir alışverişi iyi olur❤