Arzuarzu SameTugcEymen Memnunum canım , ilgili güler yüzlü bir doktor ama İlknur Hanımıda merak ediyorum Medardaki☺️
Suheda54 SameTugcEymen evet canım memnunum çok, muayene ücreti SGK lı 130 TL ama doğum ücretini bilmiyorum canım
SameTugcEymen Arzuarzu Evet ya bende merak ediyorum. Karar verdim ya ilknur hanıma gidicem bu kontrolüme kesinlikle degistiricem beyhekimi
SameTugcEymen Arzuarzu Canim daha geçen ay sorduğumda 2670 dediler ve içinde hoc bir şey yok sadece doğum. Eski bi hastane. Geçen bi arkadaş yazmıştı yine vurdu 3100 demişler yine şimdi bi arkadaş yazmış 3175. Git gide artıyor bu. Ben doğurana kadar 4000 yaparlar herhalde. Çok kızdım cokk
Arzuarzu SameTugcEymen Hadiii ya , bende orası için giydirebildiklerine diye duymuştum oynatıyorlarmış fiyatları🤷🏻♀️
TansuDD Dilaraozturk yani paket denildi ekstra para almaları cok saçma olur tekrar sorarım bnmde içime bi kurt düştü🤔
Suheda54 Ben İlknur hanıma gidiyorum medar hastanesine çok iyi bir doktor ilgili şüpheniz olmasın. 3 tane doktora gittim ama hiç birinde böyle ilgi görmedim beni aydınlatan bilgilendiren tek doktor. Hastaları kuyruk ☺️
SameTugcEymen Ozlemmm54 Acaba neden sezeryana gire normal daha pahalı oluyor. aslında sezeryanda 2 gün kalınıyor
Neslihanmila Ozlemmm54 bnde adatıpa gıdıyorum .ama 150 tl hiç ödemedim. Geçen perşembe gıttım muayne ucretı 115 tl. Sağlık sen liyim 90 tl ödeme yapıyorum. Siz emin misiniz 150tl diyorsunuz. Acaba doktorundan doktoruna göre mı değişiyor. Doktorum Reyhan hanıma gidiyorum
Feryaa Ozlemmm54 bende ona gidiyorum ama daha doğum fiyatı hakkında konuşmadık senin sadece doğummu o fiyat yoksa paketmi
juliet Ozlemmm54 benim doktorumda deniz hanım memnun musunuz. 30. Haftadayım artık değiştirmeyi düşünmüyorum da bazen deli ediyo beni 😀
Ozlemmm54 Feryaa fiyatı doktor vermedi yatış bölümünden ogrenmemizi soyledi. Yatış bölümünden öğrendim ben fiyati