Gulbeyazk Kbrbydk Anladım canım benimde atılacak nasipse 12 haftadan sonra sürecin nasıl geçti bana biraz bilgi verebilir misin çünkü bana yardımcı olacak birisi yok cevremde malesef o yüzden çok korkuyorum bu üçüncü evlâdım inşallah bu kez kucagimiza alırız
Kbrbydk Gulbeyazk dikiş atılınca kafa olarak biraz daha rahatliyor insan. Benimde üçüncü olacak bu gebeliğim sağ salim bitecek inşallah. Valla en önemlisi bol bol dinlenmek rahim ağzına baskıyı azaltmak canım. Ben hep yattim evde sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktim mümkünse yanına bakacak biri gelsin. Progestan mutlaka kullanmalısın. Magnezyum da çok iyi geliyor. Kendini kollaman gerek canım yani. Ben doktor kontrollerine arabada yatarak gidiyordum hastanede tekerlekli sandalye ile gezdim hep bu haftaya kadar. doktorum bana hep yatma çok da ayakta kalma demişti ama ben yine de çoğunlukla yattim.
Canan_olg Haticeakks Evet normalde 25 ve üzeri olması gerekiyormuş rahim ağzı uzunluğunun önceki doktorum hiç bakmamıştı şuanki doktorum 20. Hafatamda ölçtüğünde 33 dü
Haticeakks Fdm42 benimki normalde 38 mm gözüküyordu karından ultrasonda alttan ölçüldü 25 mm çıktı düşün
Fdm42 Haticeakks çok fark varmış ben doktoruma en son muayene sordum kaç mm olduğunu ben ölçmedim detaylıda ölçülür dedi beni.gonderdi belki benimki de çok kisaldi😠
Sultan1903 Haticeakks ben bi gittiğimde ölçtü,onda da ağrım vardı ve suyum fazlaydı o yüzden ölçtü,şuan erken doğum riskin yok dedi,uzunlukta iyi dedi ama bidaha ölçmedi,hattaa bugün gittim aylık kontrole ultrason baktı sadece,
Gulbeyazk Kbrbydk Ilk hafta annem gelecek yanıma sonrasında eşim ve ben olacağız kayinvalidem de varda onun işi çok oluyor bende biraz cekiniyorum açıkçası ondanda anne şunu yap bunu getir demeye bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Casolina Bende ikiz gebeyim tüp bebek yöntemiyle doktorumu bırakmadım cok tedaylı inceliyor işinin ehli 2 haftada bir çağırıyor ve alttan her muayenede rahim boyunu ölçüyor
Merbe61 Haticeakks ben 16+4teyım hıc olculmedı galuba onu nasıl oluyorlar karından mı yoksa vajınal mı bız mı soluyoruz doktor kendısımı oluyor hıc olcum yapılmadı galıba
Gzdnz Haticeakks her gitmemde ölçüyor çünkü serklajım var. İlk ölçüm 18. Haftada 49 mm 20. Haftada 43 mm 22. De 39 mm ve 24 de 35 mm ölçtü. Bu sıralar biraz yat dinlen riskli haftalar dedi. 25 mm altına düştüğünde riskli diyoruz ama önlemimizi almış olalım dedi. Umarım daha da kısalmaz erken çünkü..