Haticeakks Haftama giricem 29+3 te rahim ağzı 36 mm ölçüldü 27. Haftamda 25 mm ölçülmüştü o sebeple erken doğum olabilir dendi şimdi 36 mm ölçülüyor sizin 30. Haftada rahim ağzı kaç mm idi acaba?
Fdm42 Haticeakks normal ultrasonda mi ölçüyorlar. Vajinal ultrasonla mi bakılıyor rahim ağzı uzunluğuna
Kbrbydk Haticeakks benim kısalma var en başından beri hiç bu rakamları göremedim 😑 12 haftadan beri 24 mm altı. 8mm ye kadar düştü 1.5 aydır 15mm ile gidiyoruz.
Ruhsuz Şu an 28+3 günlüğüm az önce doktordan geldim 35 mm dedi 4 gün önce acile gitmiştim 33 mm demişti kendi kendine uzar mı ki şaşırdım benim bildiğim hafta geçtikçe kısalması
Fdm42 Haticeakks arada çok farkediyor mu ben 16 haftalikkken normal ultrason yaptirmisti 33 mm demisti şimdi 20. Haftamdayim tekrar olcturmedim detaylı ultrasonda ölçülüyor mu
Deletedmom3 Haticeakks tam net hatirlamiyorum ama her defasinda kapali ve uzunlugunun iyi oldugunu soyluyordu hic mm soylenmedi
SedaveSusam Haticeakks evet zaten sancım vardı o yüzden daha dikkatli baktı gayet iyi erken doğum söz konusu değil dedi
1erkek1kiz Haticeakks walla otur dua et bemım 27 haftam ıkız gebeyım 27 mm cıktı sürekli yatma modundayım insallah senın gibi yukselir
Kbrbydk Gulbeyazk yapıldı kuzum şükür az kaldı haftaya alınacak dikişler😊dikise rağmen düzelmedi bende kısalık
Haticeakks Fdm42 benimki normalde 38 mm gözüküyordu karından ultrasonda alttan ölçüldü 25 mm çıktı düşün
Gulbeyazk Kbrbydk Anladım canım benimde atılacak nasipse 12 haftadan sonra sürecin nasıl geçti bana biraz bilgi verebilir misin çünkü bana yardımcı olacak birisi yok cevremde malesef o yüzden çok korkuyorum bu üçüncü evlâdım inşallah bu kez kucagimiza alırız