TugbaLafci SevcanahinBingl hamileliğin son zamanları ağda yaptırmak erken doğumu tetikleyebilir ve vajinal sarkmalara sebep olabiliyor
Gunesimveben SevcanahinBingl biraz arastirma yaparsaniz cogu yerde yaziyor ustelik burda da kac kez bu konu paylasildi cogu anneye dr u soylemis
Sumeyyekaya EdaMesut doktor eldivenleri varya canım oda tüyleri güzel alıyor biraz uzun sürüyor ama jiletten daha iyi
Elif1147 Minikmucizemmm ben kaşlarımı bile zor aldırıyormm canım çok acıyor jilet kullanıyorm malesef
Minikmucizemmm Elif1147 canım tercih meselesi tabiki bir kere ağdaya alışınca insan sanki jiletle hiç temiz olmuyor gibi geliyor bana iki günde bir çıkıyor kaşınıyor zor iş
Elif1147 Minikmucizemmm aynen dediğiniz gibi hiç temiz olmuyor hemen çıkıyor ilerleyen zamanlarda napıcam die düşünüyorm
Sedefhayri Tolsel ya bende ağda yapmayı düşünüyorum hep jiletle aldım bu zaman kadar cesaret edemiyorum ağdaya çok acıtır diye 🙈😣
Tolsel Sedefhayri ilk defa yaptıracaksan hamilelikte daha hassas olabilir ben 5 senedir Ağdaya için kuaföre gidiyorum ben yapmıyorum ama ağdanın rahatlığı başka canım
Ozlemomer Happygril utancak birşey yok bizim gibi kaç müşteri geliyor onlar alisgin ağda en temizi gerçekten geç çıkıyor
Happygril Ozlemomer kuaförde öyle dedi biz neler neler görüyoruz dedi😁gideceğim bakalım karar verdim😊
TugbaLafci Minikmucizemmm hamileyim sekmesinin içerisindeki güzellik sekmesinde genital bölge temizliği hakkında bütün bilgilendirme yapılmış canım yardımcı olabilir
Minikpirincim Minikmucizemmm eldiven icin de belli bir uzunluga gelmis olmasi gerekiyor ben dayanamam o kadar .
Ipekokanliya Kubraa4334 ben kullanıyorum. Genital bölgem hariç her yerimde çok memnunum. Ama şu genital bölgeye yok ne denesem yapamıyorum kendimle alakalı sanırım hamilkeijten sonra canım çok tatlandi. Ve hiç bi ağdayı kullanamadım
Ipekokanliya Kubraa4334 ince sürüldugu zaman kalıntı kaliyo canım . Biraz kalın sürünce kalıntı falan yok yani ben çok rahatladım onunla. Koltuk altım bacağım göbeğim kollarım hep kullanıyorum cok rahat ettirdi