Havva-sezer38 Merhaba hanımlar🤗 bebeğiniZin ismine karar verdiniz mi. Ben Taha istedim eşim Mehmet birbirimizi kırmayalım dedik Mehmet Taha oldu 😂😂
NurtenB Havva-sezer38 Bizde Eslem düşündük sonra dedesi ailede ilk kız bebek olacağı için laf arasında İlknur koyarlarmı acaba gibi bi sözü geçmiş 19 haftalığız ve rabbim izin verirse ismi İlknur olucak inşallah.😊
Karadenizf Havva-sezer38 eşim Duru istedi ben Bade. Sonra Bade’ye daha çok ısındı eşim. Henüz bebeğimiz 4 aylık bile değil ismi belli 😁😁
Havva-sezer38 NurtenB ayy bazıları gibi benim çocuğun annesi ben koyarım diye kasmamışsınız😂😂 Allah adıyla yaşatsın inşallah canım güzel bir isim
NurtenB Havva-sezer38 Bilmem öyle düşüncem hiç olmadı canım bide kendi ismime benzeyince direk tamam dedim🤭istediğimiz ismi tabiki de koyabiliriz ama büyüklerimizin de fikri önemli diye düşünüyorum🤗
Havva-sezer38 Naz1988 bende kızım olursa Mihrimah ismini koyucam diyordum çok güzel bir isim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Eylul-Ada2020 Mehmet Talha uyumlu olmuş canım adı ile büyüsün inşallah 🙏🏻 Oğlumun adını ben koymuştum babası onayladı çağan uras 🦋 kızımın adını da Eylül Ada babası istiyor içimize böylesi sindi ama önemli olan çocuğa ağır gelmesin sağlıkla gelsinler 🤣🧿🤲🏻
Havva-sezer38 Eylul-Ada2020 ikiside çok güzel isimler maşallahh. Amin inşallah canım Allah bütün bebekleri korusun sağlıkla büyüsünler😍🤲
turkan_26 Benim de kız olursa Mila erkek olursa Ergün katmayı düşünüyoruz 😊🥰♥️ Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin 😊🙏🏻
Havva-sezer38 spiker_anne bi ara herkes Meriç ismini koyuyordu ☺️ Maşallah adıyla yaşasın inşallah 🤲🤲
Havva-sezer38 Mervettas aaaa ne güzel ya valla çok güzel uyumu yakalamışsınız 😊😊 adıyla yaşasın inşallah canım 🤲
Havva-sezer38 Karadenizf bencede duru daha güzel gibi. Öyle valla ben 6 haftalıkken alışveriş yapasım geliyordu insan heyecanlanıyor😍 sağlıkla al kucağına inşallah canım 🤲
Karadenizf Havva-sezer38 aynen öyle valla .. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı..❤️