umudumvar2 Papatya0707 canım ben de hataydayım yoruma ben de yazacaktımsoracaktım ama en son arkadaş geçen sene kasımda girmiş büyük ihtimal cevap vermez 😓😓sen nerede oturuyorsun
Papatya0707 umudumvar2 yaaa ben antepteyim giderdim ya evet girmiyo artk siteye galiba başka bilende yoktur
umudumvar2 Papatya0707 canım Antepte yakın arkadaşım var umay da tüp bebek yaptırdı pozitif doğdu bebişi öneririm sana düşünürsen
umudumvar2 Papatya0707 tamam canım araştırırım Papatya0707 hiç olmadı canım sebepsz inf dendi, bir de yumurta iyi olgunlaşmadan çatlıyormuş ama onun ted gördüm olmadı yine ben Allahın iznyle tüp düşünüyorum
Papatya0707 umudumvar2 sagol canm yeni çıktım ben tüp bebek tedavisinden birqz ara psikolojik maddi manevi öyle kolay degil tüp bebek ya bende hastane doktor fobisi oldu hep kötü bişey diyecekler diye canm en azından biraz dogal başvurym diyorum
Papatya0707 umudumvar2 bende ebelere falan gittimde şimdi bir tane buldum yine bide o da son şansımı deniycem sonra sonra artk yine tüp bebek canm
umudumvar2 Papatya0707 hayırlısı olsun inşallah canım hakkımızda 🤲🤲🤲 Bende dw o hastane kokusu varya beynime işlemiş o kapıdan girdiğim an o koku benim başımı döndürüyor midemi bulandırıyor mideme kramplar giriyor heralde stres bunalıö psikolojik hep
Cansugulerr Slna Ne amaçla yapılıyor acaba bu ve nasıl yapılıyor merak ettim valla :) doğum sonrasında mi yaptiniz ?