Deletedmom316 tabi ki canım bende birsuru doktora gittim düşüğümden sonra hamile kalamadim 8 ay doktorlar bir sıkıntı gormedi annemler ebeye gidelim dediler ben istemiyordum güvenmediğim için ama iyi ki gitmişim kadın hicbir zarar vermeden sadece karnımı sabunla övüp sorunu anlamaya çalıştı ve tüpün tıkanmış sen düşük mu yaptın dedi ben soķ oldum söylemeden bildi 3 gün buhar verdi evet adet bitimi yaliliyor zaten bendende öyle yapmamı istedi adetim bitince gittim 1 kilo sütun içine 1 demet maydonoz 1 kaşık karabiber ve 1 kaşık çekilmiş arpa koymamı istedi her gün bu şekilde olucak bu malzemelerin buharına yatmalı istedi ben bacak arama yanmamaya bayagi dikkat ederek yerlestirdim karnıma da kuşak yaptım daha iyi oluyormuş uzerime de battaniye kapattım yatarak çok daha faydalıymış buhar ve zaten o ay gebe kaldım sok oldum sonrasında gebe kalmakta zorlanan arkadaşlarımı da yönlendirdim onlarda hemen hamile kaldı hatta geçenlerde ilk evliliğinde doktor doktor gezmiş 6 sene çocuğu olmayan kuzenim yeniden evlenmişti evlenmeden önce iki kere ona tedavi uyguladı yemin ediyorum ilk ay gebe kaldı biz inanamadik