Tatlisannedilekk Ozgee11 anladim cnm saol başka doktora gidicem bakalm 8.haftamda inşallah o zaman görürüm hayrlısyla
Tatlisannedilekk zelis63 kendisi gün verdi cnm 10şubatta gel 6haftalık olcan o zmn keseye bakalım belki kalp atışını da duyarız demişti şmdi 10güm sonra gel göremezsem bebeği kürtaj yaparım diyo başka doktora gidicem 8.haftamda
zelis63 Tatlisannedilekk bencede canm kendini çok üzme yıpratma daha erken bir süreç ne kadar üzülsende boş allahın dediği olur kuzum kısmeti varsa gelir her türlü
Tatlisannedilekk Bushrasa inşallah cnm 8.haftamda özel hastaneye gidicez başka doktora inşallah görürüm ovakit
Tatlisannedilekk NidaTrk93 bol bol dua ediyorum zaten cnm elimden başka birsey gelmiyo özel hastaneye başka doktora gidicem 8.hafamda bakalm
Tatlisannedilekk Haticerkan ilk duyduğumda çok ağladm cnm ama yorumları okuyunca biraz daha rahatladm başka doktora gidicem bakalm bide
gmzmg Tatlisannedilekk dış gebelik olamaz kese rahimdeyse. Bunu bir doktorun söylediğine inanamıyorum. Dili sürçmüştür, boş diyeceğine dış gebelik demiştir.
inancin_annesi Tatlisannedilekk dıs gebelık olamaz o kese varsa bebek yoksa bos gebelıktır. Dıs gebelık baska birsey canım. Bellı mınnakk saklanmıstır kıyıya köşeye.
Tatlisannedilekk Koles37 Allah kucağına almayı nasip etsin cnm insallah bnde görür duyarım hayrlısıyla başka doktora gidicem bide bakalm
Nergiiscelik Tatlisannedilekk aynısını ben yaşadım 1 hafta sonra gel kürtaj yapcaz dediler ama bebeğim 28.haftasında göbişimde 🥰🥰🥰 ben ertesi gün baska doktora gitmiştim kalp atımını bile görmüştü. Bazen bebek aşağıda yerleşiyor ve karından ultrasonda gözükmüyor vajinal bakalım demişti kabul etmemiştim. Diğer gittiğim doktor da karından yaptı ama baya Bi oydu karnımı o şekilde gördü. Hemen moralini bozma canım inşallah bebeğin seninledir annesi🥰🙏🏼
Tatlisannedilekk Nergiiscelik Amiiiiiin amiiinnn cnm inşallah😍😘💚 Allah sağsalim bebeğini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana
GulcanYvz Tatlisannedilekk dış gebelikte asla kese bile gözükmez eğer kesenin için de bebek oluşmazsa buna boş gebelik denir dış gebelik çok tehlikelidir boş gebelik öyle değildir araştır istersen canım bende 3 kere boş gebelik yaşadım alttan da bakılınca kesinleşti eğer Alltan bakılmadıysa korkma 7.hafta 8.hafta net gözükür yine gebeyim ve6+3 te alttan gözüktü bebek doktorlar hemen en olumsuzu söylüyor endişen varsa 2-3 gün sonra başka doktora git alttan baktır
Tatlisannedilekk GulcanYvz alttan bakalım falan demedi hiç cnm karnımdan baktı kese var boyutları falan çok iyi ama içi boş bebek yok 10gün sonrada göremezsem dış gebelikten dolayı kürtaj yapcam dedi başka doktora randevu aldım cnm 8.haftamda
[silindi] Tatlisannedilekk bence baska doktora git sen alttan baktir bi çünkü canm canini sıkmak istemem ama dis gebelikse durdugu surece seni zehirler erken tani cok onemli
Djmommy Bana 5 haftalıklen kesenin ici boş haftaya tekrar gelin demişti . Doktorun tutumu cok yanlıs . Ben mesela hiçbişey bilmedigim icin stres olmamıstım. Direkt olumsuz konusması cok ayıp. Siz icinizi ferah tutun
Beyzasahin Tatlisannedilekk canim ben 6+5 de gittim bebek yine yoktu sonra 8+1 bekledim ozaman gittim gördüm suan 14+4 haftalik hamileyim hemen sonlandirtma kesinlikle en azindan 8. haftani bekle
Tatlisannedilekk Beyzasahin Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnm darısı bana inşallah, devlet hastanesine gidiyodum 8.haftamda özel hastaneye başka doktora randevu aldım 1doktora bağlı kalmıcam hayırlısyla inşallah ozman duyarım görürüm inşallah🙏🏻