zntrkn Tatlisannedilekk bencede bir dene bakalım başka doktoru hemen kürtaj muhabbeti can sıkıyor çünkü
Balimkiz Tatlisannedilekk canım beni o haftada ultrasona bile sokmadı doktor keseden başka bişey görünmez diye 8.haftada kalp atışını duymaya gittik içini ferah tut o haftalarda zaten kalp atışı duymak çok zor
Tatlisannedilekk Balimkiz inşallah bnmde öyle olur bnimde görünür cnm 8.haftamda gidicem kontrole bakalm artık
Tatlisannedilekk Zhrnz maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin cnm 8+1de gitcem bakalm hayrlısıyla inşallah duyarım ozmn
Esrahuma Tatlisannedilekk içinizi ferah tutun altı hafta daha çok erken 8 haftaya kadar normal 2 hafta sonra gidin görürsünüz inşallah
Tatlisannedilekk sinber yok cnm karnımdan baktı, eşimle de konuştuk 8+1de özel hastaneye başka doktora gidicez bakalm inşallah hayrlısyla görürz
Zeliha-volkan Tatlisannedilekk Erken daha canım hemen gözükmez zaten küçük olduğu için 7 bucuk 8 haftalık ken başlar zaten görülme sıkıntı yapma kendine daha minik bir melek bir iki haftaya görmeye başlarsınız Allahın izni ile
Tatlisannedilekk spiker_anne inşallah kuzum çok çok saol devlete gitmiştm özel hastaneye başka doktora gidicez bakalm 8.haftamda cnm inşallah ozamn görürüz🙏🏻
Duyguaydin81 Tatlisannedilekk canım bende 5 haftalıkken gitmiştim sadece kese vardı 2 hafta sonra tekrar gittim 7.haftamda yani bebek oluşmuştu kalp atışıda vardı bence seninkide öyle olur takma
Tatlisannedilekk Duyguaydin81 inşallah cnm kese var boyutları gayet iyi dedi sevindim sonra bebek yok kürtaj falan dedi yıkıldım o an
[silindi] Tatlisannedilekk bence baska doktora git sen alttan baktir bi çünkü canm canini sıkmak istemem ama dis gebelikse durdugu surece seni zehirler erken tani cok onemli
Duyguaydin81 Tatlisannedilekk bu doktorlar beklemeyimi sevmiyor anlamadım en az 8. Haftana kadar beklemesi lazım inşallah görürsünde için rahatlar