Yavuzum1202 Bende 6+5 de gittim kese var bebek yok dedi 1 hafta sonra tekrar gittim bebek 6+4 kalp atışı çok zayıf dedi şimdi 38 günlük kızım
Tatlisannedilekk Yavuzum1202 maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsın inşallah bebeğini cnm darısı bana
Tatlisannedilekk Ebruikraaa cnm hamileliğini sonlandırırız diyince kalakaldım zaten çok umutlu gitmiştim görürüm diye en azından kese var diye seviniyom inşallah kontrol zamanı görünür bebeğim
Tatlisannedilekk Serpil_27 hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah görürüz bebişlerimizi kalp atışlarını
Tatlisannedilekk Ebruikraaa alttan bakalım falan demedi bana cnm karnımdan baktı kese var gayet iyi görünüyo ama içi boş bebek görünmüyo dedi bana
Tubakazdal Tatlisannedilekk Doktoronu kesinlikle değiştirmelisin o dönemde anca alttan görünür zaten. Ayrıca kese olup bebek yoksa boş gebelik ihtimali vardır bunun için de çok erken konuşmuş canını sıkmış.
Happykariner Tatlisannedilekk merhaba bende bugün 7+4 ün. Bu hafta gittik bebeği göremedik kese var bebek görünmüyor dedi doktor ama bebeğin kalp atışı var bende gözüküyor dedi . Bebeği göremedik yani . Sağlıklı gebelik dedi doktor ama bende bebeği görmek için can atıyorum . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Üzülmeyin moral çok önemli . Bende bekliyorum bakalım
Tatlisannedilekk Happykariner hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Elisaalya Tatlisannedilekk 6 haftalik gebelikte zaten sadece kese gorunur bebek icin erken daha bu dr lari anlamiyorum neden anneleri boyle panik yapiyolar sinir oluyorum sabirli olun siz uzulmeyin kucuk daha anca gorunucek gec dollenme olmustur
Tatlisannedilekk Elisaalya inşallah öyledir cnm kürtaj deyince kalakaldım zaten keseyi gördüğüme bile sevinemeden
Tatlisannedilekk irem-emir1308 inşallah bende görür duyarım hayırlısıyla 2hafta sonraya randevu aldım 8+1olcam kontrol günü inşallah görünür o gün
Saryamom Tatlisannedilekk üzülme genelde olan bisey daha çok minik ben 7 haftalık gittim kese yok dendi 9 hafta gittim kalp atışı yok alttan bakmam lazım bebek oluşmamış dedi bende korktum alttan muayeneden 11 hafta gel yoksa alırız dedi şükür kalp atışı falan oldu 24 haftalığım
Tatlisannedilekk Saryamom maşallah cnm inşallah kucağına alırsın bebeğini bebek küçük görünmeyebilir dese anlıcam direk bidahaki geldiğnde görmezsem kürtaj yaparım dedi yıkıldım o an
Zehra1994 Tatlisannedilekk başta öyle oluyor görünmüyor bende öyleydim şu an 30+6yım ilk başta doktorlar bebeğe bağlanmayalım diye biraz net konuşuyorlar böyle
Tatlisannedilekk Zehra1994 inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın cnm hayırlısyla inşallah bnde görürüm o günleri
Tatlisannedilekk Buneng maşallah cnm ya darısı bana, 8+1olcam bnde kontrol günü hayırlısıyla bnde görür duyarım inşallah
Bellazarea Tatlisannedilekk Hiç paniklemeyin, karından bakınca fazla belli olmaz, bende karından değil vajinalden belli oldu 6. haftada kalp atışıda duyuluyordu. Eğer için rahat etmeyecekse vajinal ultrasona git kontrol etsinler eminim görünecektir
Tatlisannedilekk Bellazarea vajinal bakalım falan demedi cnm karnımdan baktı 10gün sonra gel yine göremezsem kürtaj yapcam dedi direk
Tatlisannedilekk Buneng 8+1de gidicem bnde kontrole inşallah bende görür duyarım hayrlısyla bana direk geldiğinde göremezsek kürtaj yaparız dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü😔
Elmas234 Tatlisannedilekk bazı doktorlar öyle can sıkıcıki banada aynı şeyi söylediler allahına sığın hep dua et duyarsın inşallahh allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın sağlıkla inşallahh
Tatlisannedilekk Tugba0707 maşallah cnm darısı bana inşallah bnde görürüm. çoğu kişi erken 8.haftada görünür diyor sizin gibi yorumları okuyunca rahatladım biraz
duygu_ozgenc Tatlisannedilekk benim 8 haftalıktı ultrasonla bebeğim görünmedi 2 hafta sonra gel yada alttan Muayene edelim dedi bende iki hafta beklemek yerine baktırdım bebeğim vardı kalbi de atıyordu bence bekle içini ferah tut sakin ol o zamana kadar
Tatlisannedilekk duygu_ozgenc inşallah benimde öyle olur görünür cnm hayırlısıyla 14gün sonraya aldım randevumu 8+1olcam o zmn inşallah görünür bakalım
Selinglr Tatlisannedilekk bende gorememıştım 6 tıda 7 haftada cıkmıştı ortaya alttan baktımı ? Bence daha bısey belli degıl bekle 1hafta daha
Tatlisannedilekk Ebru-isil inşallah cnm çok umutlu gitmiştim görücem diye kese var bebek yok diyince hele bidahaki kontrolde göremezsek kürtaj yaparız diyince dünya başıma yıkıldı sanki😫
Melikeozdemir Tatlisannedilekk canım üzülme benimde öyleydi bekleyeceksin ilk kese oluşur sonra bebek oluşur, ayrıca hayatta herşey başımıza gelebilir kaç aylık bebeklerini kaybeden anneler var onları düşün, hemen kendini koy verme dua et canım
Tatlisannedilekk Melikeozdemir bol bol dua ediyorum zaten cnm ama ilk gebeliğim kimyasal oldu bunda da dış gebelik gibi diyince ister istemez ùzüldüm herşeyin hayrlısı tabi