Cemremmm Merhaba 3gun once beta hcg 41.58dı dun baktırdım 66.9du bu degerr cok mu dusuk yada kac haftalık oluyor
eylul13_ Cemremmm ben ilk öğrendiğimde 51 idi iki gün sonra 99 oldu, gayet normal hayırlı olsun canım
Mrvm005 Cemremmm 2 gunde en az %60 artmasi gerekir demisti doktor dikkat et hayirlisi olsun hakkinda. Ha diyince binlere artmiyor ama takibini yapmayi ihmal etme sakin. Saglikla al kucagina insallaj
Gzmsydr Cemremmm ben idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı direk gittim doktor keseyi gördü 5 haftalikti kan testi hiç yaptırmadım 8 hastalığım şu an hiç kandan bakmadılar bende🙄
Mgmg Cemremmm benimde ilki 24, iki gun sonra 49, iki gun sonra bu sabah 77 cikti yani bugun cok yukselmemis doktorum bazen 3 gunude bulablr yulselmesi gene yukselmis ama rahatlatmiyor bizi sadece dedi beklicz 3 gun sonra istedi
Cemremmm eylul13_ cok sagol canım yarın ılk defa doktor kontrol olcak cevreden laflar cok korkuttu benı suan ıcım rahatladı😘
annee27 eylul13_ sennki normal artmis canim iki kati zaten 2 rakam eksik senin o kadari önemli degil 😊🙏 ama arkadasinki 40 lardan 60 lara cikmis oysaki 80 ler olmali hatta 100 lere yakin olmali 3 gun gecmis takibe devam etmeli saglikli artis olmuyor malesef
annee27 Tamamda doger arkadasnki 100 yakin normal onunkide sennki cok dusuk ilerliyor canim bidaha baktir gerekirse iki katindan daha fazla olmasi lazim sennde 100 yakin olmasi gerek 3 gunde cok az artmis umarim saglikli sonuclar alirsin 🙏
Cemremmm Gzmsydr ben calıstıgım ıcın doktora gorunemedım ıdrarda cıktı kan yaptırdım yarın ılk kontrol
Goknurunuz Merhaba kızlar, benim adet olucağım günüde sayarsak 3. Gün gecti kan verdim dün 19, 83 çıktı. Yarın tekrar vericem bakalım. Böyle düşük olup sağlıklı gebelik geciren var mı ?
Mrvm005 Goknurunuz bn 11 iken ogrendim ilkini de ikinciyi de ama ilki dusuk oldu ikinciye tekrar dusukten sonra hemen hamile kaldim. Normal yani o deger sadece 2 gunde bir takip etmek gerekir o kadar
Goknurunuz Cemremmm evet canım ben ilk gebeliğimde doktora gitmeden önce tekrar ölçtürmüştüm adetimden 13 gün sonraydı 14500le bebekte görünüyordu kalp atışlarıda o yüzden sabır. Şimdi bende kan verdim 25ine randevu aldım bakalım
Mrvm005 Cemremmm gorunmez zaten canim kan degerin ne alemde yukseldi onu sormak istedim ben. Nornalde ogrendikgen 10 gun sonra falan grl diyor doktorlar bende oyle olmustu ikisi de
melikeuyanik Merhabalar 😊 foruma yeni katıldım tüp bebekle hamile kaldım ben transferin 10. Günü 40.88 di değer 12. Günü 70.66 çıktı ama 10. Gün gece 12. Gün sabah erken yaptırdım 1.5 gün falan geçti yani cuma günü tekrarlamamı istediler 16. Günüm oluyo sizce yükselirmi mide bulantım başladı dünden beride sabahları sadece daha önce normal yollarla iki kez hamile kaldım ama kalp atışını hiç duyamadık şimdi çok korkuyorum
Mrvm005 melikeuyanik hayirli olsun insallah bence tutmus tup bebegin saglikla buyusun hayirlisi olsun insallah. Bende hic bi belirti olmamisti belirti arama yani ama senin ilaclardan dolayi da bulantilarin olmus olabilir rahat bi hamilelik gecir insallah. Ben tup bebek yaptirdim tutmadi ikinciye para biriktirirken hamile kaldim hakkinda hayirlisi olsun isteyen herkezin kucagi dolsun insallah
melikeuyanik Mrvm005 çok teşekkür ederim insan sabırısızlıkla bekleyince korkuyo en ufak bi olumsuzluktan hepimiz sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini