DiplomaliEvHanimi Kizlar bisey sorabilirmiyim bugun 11de caylatma ignemi vurdum haftaya pazrtesi catlamismi bakacak kan vercem hormon (progestan) degerine bakacak herlde ne icin nasil belli oluyo kac cikinca falan ?
Adel001 DiplomaliEvHanimi inşallah inşallah hadi bakalım Allah beklediğim çoğu kişiden sevindirdi beni senide onlardan eylesin inşallah güzel haberlerini alayım aminnnn❤️
DiplomaliEvHanimi Adel001 amin canim tam 11de oldum ignemi 🥰yarin aksamda gun verdi ilk iliski icin yarinda tam esimin dogum gunu 🤣
Adel001 DiplomaliEvHanimi Allah uZun ömür versin canım ne diyeyim, yeni yaşı inşallah en güzel hediyyesini bebeğini verir aminn
Rozmari DiplomaliEvHanimi İnş tutar hayırlı güzel haberler alırsınız hepimiz bu ay güzel haberler alalım 🌸
DiplomaliEvHanimi Rozmari ins ya 27sine 17gun olacak tamda adet gunum 27si ay cikmadan gzl haberler alirm ins ❤️
Nuuuurrrr Bende cuma günü sabah vuruldum 2 yumurtam vardı 17mm ve 18mm inşallah tutar 5.çatlatma iğnem oldu Rabbim isteyen herkese versin inaşllahh🙏🥰