DiplomaliEvHanimi Gelin beraber bekleyelim 🥰 17.89mm 1adet yumurta sagda 10.11gibi vurucak doktor. Yani vurulacaklar veya 1.2gun olmuslar varmi gelin beraber bekleyelim 🙏🏻 Son adetim 27oca 👏🏻
Mucizee80 DiplomaliEvHanimi bende akşam 11 de vuracam Çarşamba sabah aşılamam var inşallah son adet tarihim de 28 ocak
DiplomaliEvHanimi Mehtapakgl doktor yarin aksam iliski dedi acaba onceside olsa sperm kalitesi dusermi cumartesiyi pazara baglayan gece 01.30gibi olmustu en son 🙄
Nuriiiiii DiplomaliEvHanimi canım hayırlı haberler alman dileğiyle, bu konuda ilişki.için erkekte ortalama 3 gün perhiz istenir
Mehtapakgl DiplomaliEvHanimi doktorun dediğini yap kuzum. Düşer evet. Çünkü doktor bize neredeyse 1 haftalık ilişki planı hazırlıyordu.
Mucizee80 DiplomaliEvHanimi amin seninkide olumlu olur inşallah isteyen herkes güzel haberlerle gelir Şubat bizim ayımız olsun 😍
DiplomaliEvHanimi Mucizee80 insallah. TUtarsa gecen seneki gebeligimle ayni zamanlarda kalmis olacam. Nisanda kurtaj olmustum allahim ins yerini doldurur
Mucizee80 DiplomaliEvHanimi inşallah sağlıkla gelir Salat-ı Tefriciye başladım ben sanada tavsiye ederim dua üstüne hersey
DiplomaliEvHanimi Nuriiiiii perhiz nedir kusura bakma pek bilmiyomda 3gun beklememi iliski oncesi. Guzl duan icin cok teşekkür ederim ❤️
DiplomaliEvHanimi İgnemi olduuum 🙏🏻 Yaparkende dua ettim besmele cektim. Ayin 17simde hormon tahlili vercem sonucu doktora gosterecem yumurtanin catlayip catlamadigina bakacak