Nefesimmom Parpali_ 🤰 merhabaaaa ben aybike pendik kartal bitiminin tam ortasinda oturuyorum 😁🙈 3kasim son adet 13+3 birkac gun geri cikiyor. Dr 1hafta gec dollenme son adeti 9 kasim hesapliyor tahmini dogum 13agustos gozuktu12+5de gittik ikiliye dr erkek dedi💙 takviyeler verdi kuru bulantilarim🤢 var hayla ozellikle ac kalinca ve kokulara arada karnim agriyor sirt bel agrim surekli var kizim 15aylik kucagimda inmiyor 🤦♀️ istahsizim su icemiyorum fazla saglikli beslenemiyorm bulantlar istahsizliklardan umarim gecer🤰
cdirge Biz de 14 haftalık olduk ☺️ Çok fazla bulantı kusmam olduğu için 5 kilo verdim, bulantılar eskisi kadar olmada da hala iştahım yok 😢 Bu haftadan sonra bulantılar kesilir umarım tamamen
Siyahkelebek Mntpl öğrendim🥰 12+1 iken ikili testte %70 kız dediler. 14 haftasında %100 kız dediler çook şükür. Siz öğrendiniz mi?
turkan_26 emeell sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kız erkek evlat evlattır 😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
cdirge Cerennnnnnn doktor kız gibi görünüyor dedi 12 haftalıkken, haftaya tekrar randevumuz var bu sefer öğreneceğiz inşallah ☺️
Mercan__ 30ekim19 Bende 15+6yım. Yarın kontrolüm var insallah cinsiyeti öğrencez☺️ 13.hafta söylememişti doktorum. Bu hafta net olmaz demişti. Ne güzel öğenmissiniz siz merak ediyorum ben de☺️
Mercan__ Evvrim Bende de durum öyle. Hissedemediğim için acaba nasıl bebek yanlış bi hareket yaptım mı falan düşünüyorum. Ultrasonda görünce rahatlıyo içim☺️
elobariselo Evvrim şu 2 gündür kasık ağrılarım bittiği için çok korkuyorum, acaba bişey mi oldu ben niye hamilelik belirtileri yaşamıyorum diye korkuyorum, bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum ve daha 9 gün var randevuya
Yasmin-S2020 Kizlar bugun gittim doktira 13 haftalik tahmin yapabilen varmi 😊 https://www.resimag.com/i/1194d63ba96
hatice33 13 +0 haftalık olduk bugün cinsiyetini öğrenemedik bu ayın 17 sinde gideceğim tekrar öğrenebilirim inşallah😊