turkan_26 emeell bu ay sonu kontrolümüz var kısmet olursa öğreneceğiz 10+6 günlükken tahminim var dedi doktorum ama parti yapacağız diye söyletmedim 😂😊🙏🏻Artık bakalım ay sonu ne diyecek 😊siz öğrendiniz mi ?
SibelCengiz Aysenozturk007 ilk 29ocakta gittik ikincisi 25 mart kismetse :) pit pit kalp atisini gorduk ama sesini duymadik o anki heycanla sormakta aklimiza gelmedi insallah bitakine duyariz
Mntpl 30ekim19 merhabalar son adetinizin başlangıcı mı 30 ekim? Dikkatimi çekti benimde 30 ekim ve doğum 5 Ağustos ama biz bugün 14+6 yız? Önden mi gidiyor acaba sizin
Mercan__ 30ekim19 Bende 15+6yım. Yarın kontrolüm var insallah cinsiyeti öğrencez☺️ 13.hafta söylememişti doktorum. Bu hafta net olmaz demişti. Ne güzel öğenmissiniz siz merak ediyorum ben de☺️
Siyahkelebek Mntpl benim de 30 Ekim. 4-5 Ağustos gibi doğum gerçekleşir dediler ( tabi zamanını beklerse ve her şey yolunda giderse )
Evvrim Karadenizf Ay gercekten bende 11+3 üm bugün 12.hafta ikili testim var her gittiğimde orda oldugunu bilmek rahatlatıyor ama doktordan cıkınca o korku gene baslıyor hareketleri baslasaydı en azından iyi oldugunu bilecektik ne zormus bu süre 😕
Karadenizf Evvrim maalesef ben de öyleyim. Ay sonunda randevum. Nasıl bitecek zaman bilmiyorum valla. 😕
Mercan__ Evvrim Bende de durum öyle. Hissedemediğim için acaba nasıl bebek yanlış bi hareket yaptım mı falan düşünüyorum. Ultrasonda görünce rahatlıyo içim☺️
elobariselo Evvrim şu 2 gündür kasık ağrılarım bittiği için çok korkuyorum, acaba bişey mi oldu ben niye hamilelik belirtileri yaşamıyorum diye korkuyorum, bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum ve daha 9 gün var randevuya
Nefesimmom Ebrkrc yakiniz bende pendikteyim medical park bahar ergene gidiyorum muane 200tl dogum 5.000 medipolde canan acar demir 70 tl muane 1.750dogum