Serap0733 Helin47 😂bekle bakalım gelmeyecegı varsa gelmıyorlar ya sıcak duş egzersiz merdiven inme çıkma 😃
AryaNur Helin47 Bizde 40 hafta olduk ve hala gelmeye niyeti yok benim nazlı kızımın, napıcaz bilmiyorum🙃
Helin47 Vera34 Btln seraap AryaNur Serap0733 Bakalim hangimiz doğuracak ilk once sancisi olan yokkkmuuuu😂😂❤❤
Vera34 40+4 oldum bende de gelip giden birşey yok sabırla bekliyoruz😌 Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize İnşaAllah
Vera34 Helin47 ne açılmam var ne sancım hiçbirşeyim yok🤦🏻♀️ İlk bebeğim kızımda 42. Hafta bittiğinde gelmişti😬 Perşembeye yatış verdi doktor. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize İnşaAllah 😍
Helin47 Vera34 Serap0733 AryaNur Btln oygenkubra seraap valla kızlar ben bugün gittim 20 sinde gel dedi suni vericek herhalde
oygenkubra hepinizi kolay , sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🏻 bizler de o günleri sağlıkla görelim inşallah 🌸
Btln Helin47 Helin47 bende gittim Cuma günü gel konusalım dedi , müthiş bi baş ağrım var bi de sancı çıktı bende ilk kez 80 civarı nst de 🙈
Kardelen9 Helin47 bizde 40+4 olduk ama beyfendi hiç gelmeyi düşünmüyor ve git gide klo alıyor 4 ili 100 gramdı pazartesi günü perşembe bakalım ne dicek doktor 🤷♀️