Saniyeuysal Mrsozel olabilir canım ama işte insan hep hareketli olsun istiyor. Tekmelerini hissetmek bile bambaşka Bi duygu kim bilir kucağımıza alınca nasıl hissederiz 😊
Saniyeuysal Kızlar portakal suyu denince hemen denedim. Ve şuan deliler gibi tekmeye başladı benim kız isteyen varsa bence hemen denesin. 👍👍👍
Bellazarea ZhraB Bana doktor ozellikle tatli yememi soyledi, seker yuklemesi yaptirdim sekerim cok dusuk cikti, hergun ya meyveden almaya calisiyorum, meyveli yogurt ya da az cikolata yiyorum
AylinKadir Saniyeuysal merhaba benimde sınırda çıktı 150 cıktı sekerim doktor bi şeker yüklemesi daha yapcm dedi senin doktorun ne dedi
Saniyeuysal AylinKadir benim 134 çıktı. Günde 1 porsiyon meyveden başka Bi meyve yeme dedi. Şekerli şeyler zaten yasak meyve suları falan beyaz ekmeği kes dedi. Ama ben kesemedim tabi hepsini birden. Arada kola da içiyorum ama bırakamıyorum tamamen
Mekamu Önceden tatlı yediğimde hareket ederdi. Şimdi tatlı tuzlu fark etmiyor, canı isteyince su içtiğimde bile hareket ediyor 😀
Medineygn Saniyeuysal o haftalarda bizimde öyleydi 35 36 haftalarda gör sen bide tekmeleri😂 çikolata bizde her zaman işe yaradı bidee sırt üstü yatmayı dene
BlgnRb Saniyeuysal acilden geliyorum hareket etmiyor diye gittim bir kaç gündür hareketi azdı bugünde çok cılız ve çok az hareket etti portakal yedim çikolata yedim vs bi işe yapamadı nst ye bağlandım tekmelemeye başladı 😂 (32+4 bu arada) çok şükür iyiymiş ama ben çok korktum
Syma95 BlgnRb geçen bende acile gitmiştim 2 gündür hissetmiyodum nerdeyse diye nstye bağlayınca hareket etmeye başladı neden acaba 😃
eylul13_ Bellazarea selam canım, bende 20 haftalık kız annesiyim sana sormak istediğim kızlar tekne mi atar yoksa sürünür mü benimki sanki balık gibi kayıyor ve çok fazla hareketlerini hissetmiyorum acaba tam olarak ne zaman fıldır fıldır oynar
Yenianneadayi2208 Saniyeuysal Kuzum bnmde oğluşum 2-3 gündür öyle cansız hareket ediyordu ki.Yarın doktor randevum var haftasonu beklemeyip gidecektim.Çikolata yedim öncesinde de meyve.Hala kıpır kıpır ☺️ Ben çikolatanın faydasını görüyorım ama yiyince hemen uzan 15-20 dk ya başlıyor hareketlenmeye.Ayrıca fındık badem de tüketebilirsin