• Doğum
  • Normal Doğum ile Sezaryen Doğumun Farkı Nedir?

Derya2828 ben nesteziye gece 3 te alindim o yuzden uykusuzdum bi taraftan da anestezi nerdeyse bi yatim gün kendime gelemdim tabiki uykusuzlukta vardi bende. Cocugu 15 dk aliyolar anne 40 dk sonra odaya gidiyo. Korkarsanz etkilenirseniz genel anestezi olun

Gizematalay aynen bi alay cahil iste bizim gibi bilinçli anneler bu düzeni bozuyoruz artik 👍👍😊

Fatma111 bende çok korkuyorum ilk gebeliğim 9haftadayiz ama ister istemez başladı korkular şimdiden.sezeryan düşünüyordum hep ama belki yapabilirim normal diyorum

Felipe doktorunuz ne kadar önceden gün verdi ben 38. Haftamdayım doktorum herhangi bir sezeryan konusu açmadı niyetimiz normal doğum herhangi bir sorun olmazsa diyor 🤷🏻‍♀️

Felipe 36 haftalık olduk bugün aynı şekilde bebeğim makat gelişli gözüküyor bu gidişle sezeryan olacaksınız annesi dedi doktorum öncesinde sormuştu normal istediğimi söylemiştim..şimdi hayırlısı diyoruz eşimle bekliyoruz bakalım☺️🙏🏼Size de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin rabbim yarın 11 Şubat 💜

Zeys saolun Allah size de hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsin iyi düşünelim iyi olsun inşallah sizin ki 2 haftaya kalmaz düzelir 🤲🏻

Derya2828 pazartesi günü oldum bugün 1 hafta oldu genel anestezi uyudum uyandım uyanınca ağrı falan yok korkmayın

Kendi sancım gelmediği için suni sancı ile normal doğum yaptım ve doğum esnasında gelişen komplikasyon sonucu Bebeğimin sağ kolunda sinir zedelenmesi oldu şuan fizik tedaviye gidiyoruz sağ kolunu oynatamıyor rabbim herkese hayılrı kolay doğum nasip etsin inşallah

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Demirel acilmam 4 cm di ve suyum patlatıldı ki daha fazla açılma olsun diye ama acilmam olmadı ve kızım 4 kilo olduğu için sağ tarafıma oturdu o yüzden sezeryan oldum

1234Esra iyki sezeryan olmuşsunuz 4 kg risk normal doğum için bende bilseydim bebeğimin kolunun böylr olucagını kesin sezeryan olurdm

Ay ne oldu koluna bebeğinizin Allah korusun hepsini 😣😨

6 gün sonra