Hndn1234 Merhaba arkadaşlar. Omega 3 kullanan var mı? Ben günlük ceviz badem tüketiyorum haftalık balık yiyorum ama yine de doktorum günlük omega3 ilacı kullanmamı söyledi. İnnate kullanıyorum çok kötü mide bulantısı yapıyor. Tadı sonradan ağzıma geldikçe sanki balık yemişim gibi ? Sizler hangisini kullanıyorsunuz. Önereceğiniz bi ilaç var mı omega3?
nurnurr Hndn1234 başlarda ben de innate kullanmıştım aynı şey olmuştu balık tadı geliyordu ağzıma daha sonra imom la devam ettim son haftamdayim memnunum 👍😊
Babyyinlovee Hndn1234 ya bende innate kullanıyorum ve aynı sorun bende de var inanın yutmak istemiyorum ya sürekli geri geliyor ama ben hiç balık yiyemiyorum 24+2 olduk bu zamana kadar dört kere yiyebildim zorla o da kokusuna hiç gelemiyorum 😭 ayrıca bi vitamin kullanıyor musunuz ?
BusraDevlet83 Hndn1234 Ben Omepa kullanıyordum, bitince biraktim. Iyiydi. Ocean Mummy de güzel onu kullanıyorum şimdi. Ya aslinda hap türevi şeylerden ve şuruplardan midesi bulanan biri olmadım hiç🌝 Yalnız bu saydiklarimdan koku gelmedi hiç. Belirtmek isterim.
Hndn1234 Elifblg bir hafta düzenli kullandım 3-4 günlük gelişme geriliği vardı. Düzenli kullandıktan sonra gittim çok iyi dedi ama bir haftada fark belli olur mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Melisa9611 İnnate ilk aldığım kutu gerçekten çok kötü idi sonra aldığım kutu bildiğin portakal kokulu çıktı
Zlmdnccc Canım ben farklı bi omega vitamin kullanıyorum suan 23 haftadayım yeni bitti ilacım. Basta bende de oyle oldu kahvaltı sonrası gün icinde iciyodum balık kokusu agzıma gelmeye basladı içemedim o yüzden artık yatmadan 1 2 saat önce iciyorum tadı gelmiyo o sekilde bi çözüm buldum tavsiye ederim sende oyle yap ☺️
Ulasbebek Hndn1234 bende kullaniorm 4 bucuk aylik olduğumdan beri suan 37. Haftamdayim. Balik cok yiyemiorm ama ceviz findik gunluk aliorm ice omega die bir balik yagi hapi kullaniorm hic miyde bulantisi vs bi sorun yaşamadım. Hatta emzirme surecindede kullanmak istiorm sütun kalitesi acisindan
Belmaaa Hndn1234 doktor tavsiyesi ile felix kullanıyorum öncesinde imom kullanıyordum ama bulamıyoruz artık
Hndn1234 Belmaaa İmom baya öneriliyor. İnternette satışta var sanırım bende içeriğine bakmak için araştırdım şimdi gelen öneriler üzerine. Doktoruma danışıp almayı düşünüyorum. Çünkü innate yazınca bile midem bulanıyor ki hamileliğim de hiç mide bulantısı kusma yaşamadım 🥺bu ilaç bi tek mide bulantısı yapıyor
Zlmdnccc Benim ilacım duosvit bu arada doktoruna soyle o sekilde oldugunu istersen bi degistir ilacı sonra yine bulantı olursa o zaman dedigim gibi yatarken icersin
Maviss Hndn1234 imom omega kullaniyorum ama ben canim hem bebegimi emziriyorum hemde hamile oldugum icin kullaniyorum mecburen ceviz kuruyemis tuketsemde yine kullanmak lazim omega
Hndn1234 Maviss bana da yediklerin yetersiz her gün içmen lazım dedi. Bi de eşimin yanında söyledi o da her gün soruyor içtin mi diye 😑😑 yok desem olmuyor mecbur içiyorum ama dediğim gibi işkence çekiyorum