Ftrhn Güzel anneler hepinize güzel hamilelik hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum. İlk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebeğinizin hareketini hissettiniz ? Ben 15.haftayadım gün içersinde bir iki kere pıt pıt atma hissediyorum bu bebiş olabilir mi ?
[silindi] Ftrhn bizimki cok hareketli hic yerinde durmuyo 14-15 de hissediyodum suan 22 haftalik aşırı hissediyorum hic durmuyo karnımı deşiyo içerde oğlum vura vura 😂
Aslalby Ftrhn ben 16 da hissettimcanım hemde ilk gebeliğim 🙂🙂 baloncuk patlar gibi aynı yerden pıt pıt etti 🙃☺️
Ftrhn Deleted5544 ya çok erkenmiş ozaman heyecanlanmıştım oyaski 😊 belki rahim büyüdüğü içindir o kıpırdamalar. Baya belli mi yani direk anlaşılıyor mu yoksa seğirme gibi mi hissetiniz?
Deleted5544 Ftrhn evet bağırsak hareketleridir demişti doktorum 15te hissettiğimi sandığımda ☺️ valla seğirme gibi değil baya pat pat vurduğunu hissediyorum o günden beri ☺️
cancers Ftrhn ben 17de hissettim balık gibi kayma şeklinde oldu merak etme bebek vurdugunda direk anlıcaksın:)
Ftrhn Deleted5544 ne kadar güzel bi duygudur allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin darısı başıma 😊 3 hafta sonra ben de hissederim inşallah
Ftrhn cancers farklı oluyordur merakla bekliyorum az kaldı ozaman benim de inşallah❤️ Sağlıkla gelsinler bebişler
senemyavas Ben ilk hareketini 13 14 gibi hissettim 😊 16da çok netti şimdi 20+4teyim bıraksam attığı tekmelerle karnımı yırtıp dışarı çıkacak 😂
Ftrhn senemyavas yaaaa çok erken hissetmişsin benim ki de bebiş olabilir mi diye düşündüm ala gün de bir iki kere anlayabildim 😍
Ftrhn [silindi] oy maşallah ultrasonda benimkide baya hareketliydi şuan 15 haftalık olduk yarından sonra cinsiyeti öğrenmek için gidicez bakalım❤️ Hareketlerini sabırsızlıkla bekliyorum
Ftrhn Bsrayhya-1 benim de öyle işte pıt pıt atıyor 15.haftadayım. Beni bilmem ama seninki bence bebiş
Bsrayhya-1 Bu bile nasıl mutlu ediyor gerçekten döndüğünü falan hissetmek nasıl güzel olacak kimbilir🥰 çok heyecanlıııı♥️
Acemi-anne Ftrhn Bebektir o bence☺️. Yeni olduğu içingünde bi iki defadır zamanla artar . Bende senin gibi hissettim hatta pantolonum dar gelmişti düğmesini acınca bi kıpraştı sanki bisey kaymış gibiydi ☺️
_2prensesannesi_ 14 cu haftadan beri kipirdanmalar var fakat cok ustune dusmedim bağırsak hareketidir diye suan 16 haftaligim tamda suanda net bi sekilde hareket ettiğini hisseettim dokundugum yerde kıpırtı geliyor 😍😍