Bottesini Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah.ben genel anestezi ile Doğum yaptım geç uyanmanın dışında dinlenmiş uyandım ve agrım çok az oldu.dikiş ağrısı o ağrı zaten.ama çok memnunum.endişe edilecek bir durum yok sağlıcakla kucağınıza alın inş.
Skbn01 asenacagla ben genel anestezi ile oldum canım aşırı memnun kaldım anesteziden uyanırken bir gram ağrım yoktu sadece bebeğim iyimi diye sormuşum. Tabi bunda doktorumun etkisi çok büyük. Sadece ayağa kalkarken ağrım oldu onun haricinde en ufak bir sancı çekmedim çok şükür
Ayse_58 asenacagla genel olunca narkoz etkisiyle sürekli uyuduğun için bebeğinle ilgilenemiyorsun benim oğlumda öyle olmuştu zaten 4-5 saat sonra yoğun bakıma götürmüşlerdi yani nerdeyse hiç kucağımda hissetmeden 1 hafta ayrılık yaşamıştık şimdi 25 haftalık hamileyim bu sefer bebeğimi hemen hissetmek kucaklamak için spinal istiyorum yoksa genel olmak rahattı
asenacagla Ayse_58 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sağlık sorunları olmasa tabi ki spinal veya epidural isterim
Zemine11 Asumanaliefe bence anlatın böyle doğumlar okumak istiyorum zaten korkuyorum daha fazla korkum çoğalıyor
Anneyim Mryslny panik olurum zannettim ama olmadım sakinleştirici bile istemedim oldu bitti anlamadım ama bebegimiz görmek herşeye deger sadece başini kaldırma oynatma sakın cok fazla bende baş agrısı yaptı cok
Dilek34 asenacagla canim ilki spinal 2. Genel oldu ben genelde daha rahat ettim spinal olduktan sonra 2 bucuk 3 ay baş agrisi cektim genelde sadece uyanirken aci hissettim ama dayanilmayacak aci degil saten agrinkesicide yapiyorlar ve ameliyat haneden cikmadan uyanmistim bebegimle bir ciktik odaya😍 3.yude genel olmak istiyorum rabbim kolaylik versin hepimize
Blcns asenacagla ben ilk doğumumu 8 sene önce genel anestezi ile yaptım o kadar memnun kaldım ki hiç bir şikayetim olmadı. Çok şükür. Her doğum gibi illa zorluğu oluyor. Ameliyat oluyorsun sonuçta. Dikişlerim kalkarken acıyordu felan bir hafta içinde geçti hepsi. Çok çok memnun kaldım. İkinci çocuğuma hamileyim bunu da genel yapacağım.