yonca90 esrerkn doğum sigortası için bildiğim kadarıyla Acıbadem A plus hastane olarak geçtiği için orada tamamlayıcı sigorta geçmiyor
Betulaks Mervemeydan şuan 31+5haftalık oldum bu hafta medipoldeki doktorla gorusucem fakat erken doğum riskim cok yuksek serklajlıyım hunileşme olmuş dikişler tutuyor yani 34 35. Haftayı görebilsek ne mutlu bize
Betulaks Begonia ben hastaneyle konustuğumda dışarıda fotorafcı kabul etmedıklerini soylediler tazefoto dıye bi fotorafçıyla anlaşmaları varmış heralde bütçeye ve isteğe göre fıyatları 1000 tl ile 450 tl arasında paketleri vardı
Betulaks Nurdanahsen çamlıca medipol benım aradığım semtine gore ve hastanenın donanımına gore fark edıyor fıyatlar geçen sene ağustos ayına kadar zam yapmamış mesela çamlıca medipol her medipolde fıyatlar aynı değil yani
Sedatadik Mervemeydan benim doktor 125 di 160 tl oldu digerleri 140 olmuş doktor iyi olunca fiyatta artırıyolar
yonca90 Sedatadik bende o kadar vermeyi tercih etmezdim ama planlı bir şekilde hareket edip sağlık sigortası yaptırdım. 7000 tl ödeyerek 25000 tl lik hizmet alıyorum
Serpil889 Snmdnz ben geçen hafta sordum 3300 dedi yüzde 15 indirim doktor indirimi dedi 2800 e geliyor yani siz ne zaman sordunuz acaba ve hangi doktor merak ettim
Snmdnz Serpil889 bende resat beye gidiyorum o hersey dahil 3bucuk dedi sanirim tek kisilik oda felan icinde olabilir
Snmdnz Snmdnz aa bide c.tesi rahatsizlandm soner beye gittim nobetci oldugu icin oda 3300 dedi benmde kafam karisti simdi
Snmdnz Serpil889 yok canm sadece fiyat soyledi ama belki indirim varmi deseydim kendi hakki olan %15ligi derdi
Serpil889 Snmdnz bana 3300 dedi Serkan bey yüzde 15 doktor indirimi uygulayabilirim benim insiyatifime kalmış dedi 2800 yapıyor işte yılbaşından önce 2600 diyorlardı tek kişilik oda şimdide bu şekilde konuşuyorlar
yonca90 Humi en pahalısı Maslak Acıbadem. Sigorta yaptırırken bile diğerlerinden çok daha fazla para ödüyorsunuz.
Snmdnz Serpil889 valla yapmiyo galiba canm resat bey ilk cocugumda esim askerdi herhangi bi indirim yok mu yapamazmisiniz demistim hayir demisti