sinemayyildiz Sevgililer anne adayları aranızda prilam Dr kullanan var mı.8+6 haftalığim ilk gebeliğim ve ciddi bulantılarim var.Şu zamana kadar kendi yöntemlerimle çözmeye çalıştım sorunu ama artık dayanamıyorum.doktor ilk zofer tablet kullanabilirsin demişti biz bulamadık ve zofran aldık ancak onu da yutamadim korktum şimdi prilam verdi bunu dene o zaman diye hala korkuyorum.bagisiklik yapar mı bebeğe zarar verir mi.ve ne zaman geçecek bu bulantilar lütfen yardım edin
Gul-21 sinemayyildiz daha çok basındasın kesinlikle primilam kullan 16 haftalığım hala kullanıyorum kendine eziyet etme canım zaten zor bi donem
Azracan sinemayyildiz kusman oldumu olduysa kaçıncı haftada başladı benimde bulantı çok var ama kusma daha olmadı 6+6 haftalığım ve korkuyorum
F6- sinemayyildiz 6 . Haftada başlamıştı bulantı kusmalarım ama hastanelik derecesindeydi tedavi olduktan sonra Prilam verdi doktorum ve onu içmediğim an yeniden başlıyo bebeğe hiçbir zararı yok . Şuan 14 haftalığız ve az az geçiyor
Minikmucizr sinemayyildiz 29. Haftafidayıö hala kullanıyorum bana çok fayda etti içmediğim gün mide bulantısı kusma oluyor akşamları yatmadan 2 tane alıyorum hem doğal içerikli bir ilaç
aysenur30 Benimde çok oldu 12. Haftaya kadar sonra geçti. Ama ben ilaç hiç kullanmadım doktorum vermedi bana. Ev hanımı olduğum için yattım hep çalışan olsaydım belki verirdi ilaç. Benim ilk haftalarda 2 hafta ful mide bulantısı istirfa ettim sonra gün aşırı sonra 2 güne bir olmaya başladı böyle böyle azaldı benim. Ama ben kustukça yedim hep kuru ekmek etimek muz çubuk kraker çorba yedim. Ve hiç yemek yapamadım eşim işten geldikçe yaptı yedik diğer türlü de komşularım sağılsın yaptılar getirdiler. Mutfağın önünden geçsem midem bulanıyordu 🙈😍🤗
Azracan aysenur30 canım aynı ben kaçıncı haftada başladı kusman ve nezaman bitti bide bebeğin cinsiyetini ne benim kızdı
sinemayyildiz aysenur30 Azracan Günde 1 2 defa kusma oluyor kendimi sıkarsam ve sürekli yatarsam biraz geçiyor
sinemayyildiz aysenur30 bende aynı şekilde mutfağa yaklaşamiyorum bile 😥eşim sağolsun oda yardım ediyor yemek felan ama artık çok zorlanıyorum inşallah ilacı içince biraz rahatlarim.bugun başliycam şuan evde dinlenmedeyim normalde çalışıyorum ne olacak bilmiyorum böyle inşallah benimde geçer
aysenur30 sinemayyildiz inşallah canım allah yardımcın olsun birde çalışıyor muşsun daha zor işteyken
pelu benimde bulantılarım ve kusmalarım var...6.haftada başladı 10 haftalığım ve devam ediyor.dün doktorum ilaç verdi, henüz almadığım için adını bilmiyorum.kullanmak istemiyorum ama böyle de dayanamıyorum artık
pelu Minikmucizr bana verilen ilacın markasını bilmiyorum, sizler kullanıyorsanız bende kullanayım,dayanamıyorum...
samantha sinemayyildiz 8. Hafta çok yoğun oldu benimde,plasenta oluştuğu için yoğunlaşıyor diye okudum.Hastanede yattım.B vitamini takviyesi 1 hafta rahatlattı.11. Hafta sanırım yine bir organ oluşumu oldu tam 1 hafta sürdü.12. Haftanın içinde bitiyor.Sanırım oluşumu tamamlandığı için geçiyor bulantılar.Zofer iyi geldi bana da zor bulunuyor genelde kemoterapi sonrası bulantılar için veriliyormuş.Eczacıya 1 gün önceden söylerseniz depolardan bulup getirtiyor.
Elif04 sinemayyildiz canım ben kullandım çokta yaradı. Ama buu sonda artık 2 günde bir içmeye başladım. Yavaş yavaş bıraktım sende öyle yap.
sinemayyildiz Elif04 bir gün arayla içeyim diyorum belki o zaman bağışıklık kazanmaz vucud bir gün bulantı bir gün rahat geçiririm🤭 vallahi ne yapacağımı şaşırdım rabbim kolaylaştirsin bir an önce sağlıkla kucağımiza alalım zor ama elbet sonu güzeldir
Elif04 sinemayyildiz ama günde iki kere kullanma sabah uyanır uyanmaz iç o seni ertesi sabaha kadar tutar
annemaya Ben de çok şiddetli mide bulantıları yaşadım. 6.ayıma kadar da Prilam kullandım, doktorum hiçbir sakıncası olmadığını, B vitamini destekli bir ilaç olduğunu söyledi.