Havva-sezer38 Elma yiyince mide bulantım başlıyor. Belki bu sefer olmaz diyorum her seferinde aynısı oluyor sizde de oluyor mu yoksa benim midem kafayı mı yedi 🙄🙄🤔
Yenianneadayi2208 Havva-sezer38 hiç dokunmadı elma bana da.Çokta severek yerim ekşisi ayrı kırmızı sert elma ayrıdır bnm için.Offf şöyle sulu sulu.Canım çekti bak şimdi 😁
Havva-sezer38 Ozgee11 bende çok severim kırmızı kırmızı için gidiyor nefsime yenik düşüyor yiyorum ama sonra bi mide ağrısı ve mide bulantısı başlıyor
dygzn Bende meyveyi çok tüketirken bu gebeliğim de yiyemiyorum ekşi yeşil elma yiyebiliyorum bir tek diğer elmaları yediğimde mide bulantısı yaşıyorum
Havva-sezer38 dygzn neden oluyor acaba meyve yiyememek çok kötü ya insan bebeğinin sağlığını düşünüyor
dygzn Bilemiyorum bende şaşkınım posalarından bile midem bulanıyor çöpü uzun tutamıyorum oradan bile meyve kabuklarının kokusunu alıyorum çok rahatsız ediyor 🤭
Havva-sezer38 Sinemneset Allah yardımcımız olsun. Mide bulantısı çok kötü ya insan bir şeyden zevk almıyor
Havva-sezer38 Sinemneset bende beş kilo verdim 23 haftalığım kilo almadım. Sanırım ben hiç alamayacağım böyle doğurcam
Sinemneset Havva-sezer38 ben de 12 haftalık sanırım ben de sizin gibi olacağım ama karnım çıktı biraz çok gazım vardı o geçti bitti ama karnım hala var
Havva-sezer38 SedaveSusam bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Yararlı şeyleri yiyemiyoruz ben çok üzülüyorum bebek için