Miniminikuss Ebaki kullandım ben canım. Adetten itibaren 9ncu gunde yumurtlama yı gorduk degerlendırdık. Nette arastrmalarım sonucu ovulasyon testylede hamıle olunacgını ogrenmıstım adetime 6 gun kala filan ovulasyon testi yaptım tekrardan cift cızgı yanı yumurtlama gorundu hemen. okuduğum yazılarda oyle hamıle oldugunu ogrenen cok insan varmıs ertesi gun saglik ocagına gttım ve hamıleymısım 🙃 bı ıkı gun daha bekle yada bı kan ver canım
Tgbanne Ebaki 31 ocakta yumurtlama olmuş , 1 şubatta çatlamış gözüküyor canım anladıhım kadarıyla . C ve T nin rengi aynı koyuluktaysa yumurtlama . T nin rengi , C den koyuysa buda hamilelikmiş , birbebeğingünlüğünde okudum
[silindi] Ebaki yumurtlama var bugünü yarını değerlendir mutlaka akşam 8 de testi tekrar yap çatlamasını takip edersin
Miniginannesiiii1111 Ebaki evet bu yumurtlama büyük ihtimalle çatlama yakın veya 2. Kez yumurtluyor olabilirsin yada gebelik olabilir bende hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim ama benimkisi çubuk olanlardır şerit test yani kit değil elindeki gibi bunda nedir bilmem ama.inssllah hamileliktir😇
Nursubasi Ebaki bu yumurtlama canım diğerleri aynı koyulukta olmamıs tam olarak bugünü kesinlikle değerlendirmelisin...
[silindi] Ebaki belki 2.yumurtlama bazı kadınlar 2 kere de yumurtlayabiliyormuş Değerlendir istersen ne kaybedersin ki
Miniminikuss Ebaki evet canım baktım 31i yumurtlama olmus bide bu donemlerde ozellıkle gunde 3 4 kere kuru incir yemeni tavsiye ederim. Cok faydasını gordum ben. Allahım gonlune gore versin ınsallah hıc stres yapma 6 7 ay bekledim ben hamıle kalmak ıcın. Allahtan sadece Hayrlısını iste var bı vakti cnku canımm
Ebaki Miniminikuss kuru incir yok elimde cnm kar Bi metre kapıda evde kaldık ama Rabbim verecekse verir Bi şekilde 🤲🤲
Ebaki Miniminikuss Bi de yazdığın İcin bilgi verdiğin için cok tesekkür ederim cnm Rabbim evladını sana bağışlasın 🤲🤲
Ebaki Mehtapakgl diğer testlerime baktın mı cnm 31 de yumurtlama olmus mu gec mi yumurtlamıs oldum ay kafam karıstır ya 🤣🤣🤣