Demet2 Arkadaşlar gebeliğimin 32 haftasındayım ve gebeliğimden bu yana burun kanamam beşinci doktorumu aradım tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonda bi sıkıntı çıkmazsa gebelikte burun kanaması olabiliyor dedi tansiyonum gayet iyi varmı bu durumu yaşayan arkadaşlar.
Serap0733 Demet2 arkadaşım bi değer yükselince burun kanaması oluyor demişti ona da dktor öyle söyledi
lilayda Demet2 ay her sabah her sabah biktim artik 3 ayliktan beridir kaniyor 27 haftaya girdik hala her sabah kaniyor. Diyorum heralde alttan gelmeyen burnumdan mi geliyo anlamadim 🤣🤣 benim gençken de baaazen kanardi ama bu her sabah fazla sıktı yani
Hilalse Demet2 benim 1 ay boyunca aralıksız kanadı tıkalı olduğunda temizlediğimde daha çok kanamaya başlıyordu banada gebelikten dediler bu kan artışı olmasıyla alakalıymış şimdi durdu 1 haftadır kanama yok ama arara tıkalı yine
Havva-sezer38 Benim gece uyuduğumda kanıyordu. Benim iki gün sürdü sonra kendiliğinden geçti kan basıncından dolayı burun kanıyor diyorlar ya tansiyonun çıkmış olabilir canım. Benim tansiyonla alakası yoktu çünkü benim tansiyonum genelde düşük
Demet2 Havva-sezer38 canım tansiyonum yok baktırdım zaten çıksa başım ağrır öyle bi baş ağrısıda yok ama panik yapıyorum ne olabilir diye🥺
smyye-12 Havva-sezer38 benimde gece kanıyor du sabah bi bakıyordum kanamis yastık kan oluyordu tansiyon normal çıktı doktor da gebelikte olabilir dedi
Demet2 Serap0733 acaba hangi değer zaten panik atağım var burnum kanayinca ay bana bisey oluyor modundayım 🙄
Demet2 Ecebati bence okuduğum yorumlardan yola çıkarak demekki bu durum gebelikte görülebiliyor kötü bişey olmasında🤗
Mervasya Evet var canım bende çok çektim kbbye gittiğimde burnumda çatlak olduğunu fakat yakamayacaiını söyledi gebelikten dolayı, bepanthol aldım onu sürüyorum ve şok şükür azaldı dene istersen bi