Deletedmom137 Sldmrt diş etlernden bende mağdurum şişiyorlar kanıyolar yemek yemek imkansız oluyo bazen🤦♀️
Gamzee00 Sldmrt valla diş etlerine iyi geliyomu bilmiyorum ama multivitamin olarak vinelac tablet kullanıyorum bide magnezyum mag one şase bunları içiyorum diş etleri içinde bi tavsiye verebilirim sensodyne diş macunu ile fırçalayın tuzlu gargara yapın haftada iki kezde karbonatla dişlerinizi fırçalayın bana çok iyi geldi bunlar
720berra- Sldmrt takviye kullanmamanızı öneririm hepsinin bir yan etkisi var en güzeli yiyeceklerden almak tabi ciddi eksiklikler varsa alamıyorsanız mecbur. Dişler için günde en az iki kase ev yapımı yoğurt yemelisiniz ve diğer süt ürünleri. Bol bol da fırçalamak gerekiyor
Sldmrt Deletedmom137 damağım bile şiş durumda dişçiye gideceğim ama muhtemelen hamilelikten diyecek :/
Elizvedeniz Deletedmom137 benim diş etlerimde durup dururken kanıyor hamile kalmadan önce hiç böyle problem yaşamadım neyden kaynaklı peki bu durum
Af072019 Dişlerim çok ağrıdı 21. Haftada dolgu yaptırdım biraz araştırdım vebepe dişlerden kalsiyum çekildiği için oluyormuş rahatsızlıklar çaresi de bol bol süt ve yoğurt tüketmek
Sldmrt Af072019 dişlerden değil kemiklerden çekiliyor canım diş kısmı hurafe 😬 ama hassaslaştığı bi gerçek
Shira Af072019 süt ve yoghurt disinda, ictiginiz suyun kalsium oranina bakin. En yüksek kalsium orani olan su tüketin. Bunu doktor önerdi. Cünkü zaten gebelik boyunca iyi miktarda su tüketmek gerekiyor. Burdan alinan kalsium cok daha faydali olabilir..
Aise_35 Benimde çok sıkıntı dişlerimi zar zor fırçalıyorum zaten fırçayı aldığım an kusmaya başlıyorum . Misvak aldım Suan diş etlerime bile iyi geldi desem yeridir
Aise_35 Deletedmom137 ben kullanıyorum birkaç gündür iyi geldi bana . Diş etlerim benim çok kötü oldu sızlıyordu ve şiş buda kokuya neden oluyordu
Sezen95 Valla diş etleri için iyi geliyo mudur bilmiyorum şuana kadar bi şikayetim olmadı velbon diye bir takviye kullanıyorum içinde magnezyum kalsiyum var birde vitalis kullanıyorum onda da baya şeyler var ayrıyettende demir ilacı kullanıyorum 🤷🏼♀️
Shira Sezen95 benim doktorum bana kalsium hapindan uzak dur dedi, onu su, süt gibi ürünlerden alman yeterli dedi. Böbrekte tas yapma riskini yükseltiyormus..
Deletedmom137 Aise_35 benimde çok kötü resmen şişiyorlar kan topluyor denemediğim şey kalmadı valla misvak hiç aklıma gelmemişti birde onu deniyim canım çok sağol
Aysegul300818190288 Ben 3gunde 1decavit alıyorum birde balık hapı 3gunde bir.sabahlari aç karnına demir ilacı,günde 1kez magnorm magnezyum tableti, günde 2kez calciday aliyorum içim dışım ilaç anlayacağınız 🙈🙈
Sldmrt Aysegul300818190288 balık hhapınızın markası nedir? Ben de decavit kullanıyorum içinde balık yağı yok
Aysegul300818190288 Aysegul300818190288 OMEGA Royal verdi Dr onu kullanıyorum fiyatı yüksek geldi ama 3gunde bir baya gidecek neyseki
Aysegul300818190288 Sldmrt Aysegul300818190288 OMEGA Royal verdi Dr onu kullanıyorum fiyatı yüksek geldi ama 3gunde bir baya gidecek neyseki
Deletedmom137 Sldmrt ahh kaç kere gttm tuzlu suyla gargara yap deyip yolluyolar paradontax diş macunu öneririm bi nebze iyi gelıyor
Deletedmom137 Sldmrt aaa ozaman bir dişciye görünün derim benim arada dilim bile cayır cayır yanıyor onuda anlamş değlm🙄
Ipeku Sldmrt vende decavit kullanıyorum csnim . Baska doktora gittim oda ilave olarak demir hapi ve damla verdi