pamuksekerinannesi Çok geçmiş olsun canım bakalım cuma günü doktora sorcam sende gittiğinde sor araştırsınlar Serap_tulum
Feyzanurunbaby pamuksekerinannesi bende 13 haftalık hamileyim bi kaç gün bel ağrısından duramıyorum 11+4de doktorumuz erkek dedi galiba erkekte oluyor bu ağrılar ama dayanılacak gibi değil 😦😦
pamuksekerinannesi Feyzanurunbaby Bana da 13.haftamda ikili testte kıza benziyor dedi bu cuma gösterirse cinsiyeti kesin olarak öğrenicez ama benim de dayanılacak gibi değil otursam ağrıyor uzansam ağrıyor bi kaç gündür hiç bişey yapamıyorum resmen canım😞
Banu pamuksekerinannesi bende fıtık yoktu canım hamile olmadan önce haftalarımız yakın ve benimde arada şiddetli bel ağrım oluyor bugünde bel ağrısı Yok sol kaşığım felaket ağrıyor rahmimiz büyüyor
pamuksekerinannesi Banu Aynen benimde bugün çok sancım ağrım olmadı ama sol tarafımda bi ağrı hissettim... Senin cinsiyet belli oldu mu canım😂🤗
Elisam Bende 14 haftaligim. 1 haftadir aksamlari kuyruk sokumumda oyle bir agriyoki yatakta donemiyorum bazen felakett. Kiz bebek bu arada benimki illa erkekte olmuyor agrilar. Bir sonraki muayenenizde magnesium verir doktor
pamuksekerinannesi Elisam Aynen canım bende dönemedim yatakta.. İnşallah magnezyum vermez var bende içemedim bi yudum içtim afedersin çıkardım 😔😞 14.haftamdayım cinsiyet kız demişsin ne zaman öğrendin canım?
Elisam pamuksekerinannesi ikili testte ogrendim canim perinatologa gitmistim ikili teste tecrubeli olduklari icin soyluyolar. 13+1 di ogrendigimde. Hatta ikili testin kan sonucu cikinca goturdugumde yine bakalimmi emin olmak icin dedim baktik yine kiz dedi netlesti yanii
pamuksekerinannesi Banu Hadi gözün aydın canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bende bi öğrensem ah ahhhh... 😍
pamuksekerinannesi Elisam İkili testte doktor söylemek istemedi sonrasında kıza benziyor dedi.. 12+3 filandı gittiğimde ama 13 haftalık çıkmıştı. Şimdi de 14+5 te gidiyorum cuma günü İnşallah kendi doktorum net bişey söyler 🙏😂