Tubanasli bu ürünlerde hangi marka önerirsiniz? 1)tırnak makası 2)tarak,fırça 3) burun aspiratörü 4) çamaşır filesi Önerilerinizi bekliyorum 🤗
Qbrick Tubanasli Tırnak makası e bebek Baby me Burun aspiratörğnü e bbekten wee Baby Çamaşır filesi e bebek in kendi markası küvet setini aldım içinden çıktı Tatak seti hediye 😊
Prenses001 Tubanasli Tırnak makası chicco yada nuk Tarak chicco Burun aspiratörü özellikle otri bebe diyebilirim Çamaşır filesi bilemiycem Ama illa bu markalar olmasına gerek yok ben ilk 2 oğlumda bunları almıştım ama arkadaşın dediği gibi ebebek markası olan baby me de iyidir kızım olacak şimdi bende ebebeğinkileri alırım kendi markası güzel gerçekten hepsi aynı tarz ve aynı işi görüyor
Nevo Tubanasli tırnak makası babyjem almıştım kavramalı alın tavsiyem çıt çıtlı almayın fileyi e bebekten almıştım burun aspiratörü otribebe kesinlikle tarak fırça almadım saçımız yok diye Chicco yada doğal kıl olanlardan tercih edicem inşallah sağlıklı günlerde kullanın 🙏
Tubanasli Gizem3410 Güle güle kullanın 🤗 Tarak fırça, tırnak makası memnun kaldınız mı? Kullanmaya başladıysanız
Tubanasli Qbrick Güle güle kullan canım 🤗 Ben banyo setini A101 den almıştım bi yıkama filesi kaldım onda da Sevibebe nin güzel gibi ama bilemedim 🤭
Tubanasli Prenses001 Haklısın canım markalarda takılı kalmamak gerekiyor ama ilk çocuğum olduğundan mıdır nedir emin olamadım 🤭🤗
Prenses001 Merveeex tırnak makası ve burun aspiratörü hemen kullanılmaya başlanıyor ama tarak gereksiz oluyor. Kafasında konak olmadığı sürece işe yaramıyor. Ben chicconun 2li tarağından almıştım biri normal tarak diğeri doğal kıl olan 2li satılıyordu. Çamaşır filesi dediği küvet yazmış arkadaş ardından küvete takılanı diyorsanız oda işlevsel değil çünkü bebeği direk bebek küvetinin içinde yatar vaziyette suyun içinde yıkayın yoksa file üzerinde üşür ben hep bu şekilde yıkadım kendinizden düşünün banyoda suyun altında olmazsanız üşürsünüz 🤷🏻♀️ bebeklerde suyun içinde üşümez
Tubanasli Esrahakan Ben banyo filesi yazacaktım yanlış yazmışım çamaşır filesini🤭 Çamaşır filesini alacağım zaten eldivenlerini yıkarken koymak için ayrıca kirlileri de biriktirebilirim 🤗
M-o-r-58 Tubanasli e bebekten bebedor tırnak makası seti rörpü küçük makaslı olandan. Aspiratör filtresiz küçük kavanozlu aldım markasını unuttum. Tarakta kendi markasını aldık. File hiç kullanmadım makinamda yutmadı ☺️
Prenses001 Tubanasli olabilir canım 😊 ebebeğin kendi markası adına ürettiği her şey ebebek kalitesi dolayısıyla çok güzel kendi markası olmasa almazdım bende ebebek böyle bir şey yapmasaydı hala bildiğim markalarla devam ederdim. Mesela ilk 2 çocukta prima premium çare kullandım hep bezden çıkana kadar 3.de aynı şekilde başladım ebebeğin bezini denedim çok güzel geldi devam ettim şimdi 4.de yani kızımda inşallah yine ebebekle devam edeceğim 🤗