Darkgod Kızlar bir haftaadir yorrgunum baya bı yolculuk yaptım Allah'a şükür bı tehlikem yok ama dün çok az hissettim bugün neeredeyse hiç tekme dahi yok korkuyorrum 🙄 gerçekten birde alt karnimda ağrı oldu bugün yuruyemedim ssmdi uzanıyorum acaba ben yoruldum için mi oda yorulup uyuyor bilmiyorm kafam çok karışık
[silindi] Darkgod Bende 21+3üm bu ikinci gebeliğim düne göre daha az hissettim . Hemşire bana sen yorulduğunda oda yoruluyor demişti ev işi yada başka birşey yaparken arada otur dinlen uzan hareketlerini takip et tatlı şeyler ye demişti . Kendinizi fazla yormayın benimde karnımın alt taraflarında ağrılarım oluyor özellikle oturup kalkarken oda normalmiş Rahim büyüyor ve kaslar gerildiği için
Bttll Darkgod canım bende 26 haftalık oldum bugun. biz yorulduğumuz için onlarda yoruluyor hareket ediyordur ama hıssedemıyorsundur bugun bende sabahtan aksama kadar gezdim cok yoruldum ve hıc hareket hıssetmemiştm dha yeni az once Bı iki kere tekme attı o kadar sen bol dinlen ınsallah yarın dha ıyı hissedersin
Darkgod Kizimmmm hiç bişey yapmıyorlar burada canım kanama olmadığı sürece sağlık ocağı da yok hafta sonu
kucukmelegim Darkgod doktorum günde bir kere hissedersen sıkıntı yok dedi.bende çok hareketli okdupum için çok az hissediyorum hareketlerini
Mrvm005 Darkgod bn evde oturdugum halde cok hafif hissediyorum tekmelerini o da dikkat ederaem. Bazen cok atiyor bazen tek tük o yuzden umursamiyorum. Hafifte hissetsem tamam diyorum esim bile ne zaman guclenecek diyor bu arada 26+0 bugun arada belli saatlerde atiyor sadece tatli biseyler ye uzan elin karninda sev onu benim genelde ice dogru atiyor tekme oyle hissediyorum
_zehra_ Bende 2 saatlik yolculuktan sonra 2 gün hissetmemiştim, birde giderken kasiste zıplamıştık yoruldu heralde sonra harekete geçti. Iciniz rahat etmiyorsa gidin bi acile
zeynep_2020 Genelde biz hareket halindeyken hissetmezmişiz ki öylede oluyor ne zmn yatsam özellikle sol tarafıma hissediyorum
Gokcedag Yorulunca ben de 3 gun hissetmedgimi dusunuordumki ultrasonda dr bak suan hateketli hissetmio musun dediginde yok demistim. Ama aslinda hareketliydi, olablir, 1 gun bekle bakalim
Darkgod Teşekkürler kızlar az önce bı kıpırti oldu gibi ama bilmiyorum bugün yarın takip edip pazartesi doktor da alacağım galiba soluğu halbuki daha salı günü kontrol den geldim
mucizelerininannesi Darkgod cnm çikolata ye şekerli bi bardak süt iç sol tarafa uzan dene bak illa haraket eder. Aynı şeyleri yaşıyorum ödüm kopuyor biri oynasa öteki oynamıyor diye endişeye kapılıyorum ben ama süt içince bi kaşık çikolata yiyince az da olsa tepki veriyorlar rabbim korusun melekelerimizi sağlıkla sihhatle gelsinler inşaAllah🤲🏻🤰🏻🤰🏻
suleadibelli_77 Darkgod gebelik şekeri baktırdınızmı yoksa eğer tatlı yiyip yan yatın müzik açın hatta telefonun flashını karanlıkta karnınıza tutun.Bir gün içinde en az 10 hareketini sayın demişti doktor gebe okulunda.Korkutmak istemeyiz ama tedbirli olmakta fayda var inşallah yorulmuştur da dinleniyordur minik kuş ❤️
Hopmummir 24 haftalığım bu gün bende hiç hissetmedim normalde hergün gezer korktum konuştum gıdıkladım karnımı felan bi kere hissettim inşallah binsıkıntı yoktur yarında takip edip pazartesi bende gideceğim
Darkgod İnşallah kızlar gebelik şekerim yok dediklerinizi yapacağım bugün de olmaz ise yarın doktor mecburen
Tgb2310 Darkgod cnm istersen bi dr görün için rahatlasın.bnm de hateketleri hafifledi eskiden daha kıpır kıpırdı ama