Nurhan54 Afyonlu02 foro var mi canik ben baya baktim erkeek bebeklerin pipi net ouyor gerci urda baska urine dr pipi deis hatta foto da vermis ama bir girdim fotoya kordon oldugu o kadar belli ki foto varsa atar misiin canim
Dilekerdmr Betul2525 hangi şehirdesiniz ? Benim doktorumun cinsiyette çok iyi olduğunu söylediler bana da 13 te erkek dedi gönlümden geçen kızdı bir oğlum var ama böyle olduğunu duyunca umutlansan mı bilemedim 🤷🏼♀️😔
Dilekerdmr SerpilAkbulut ay ben hayretle okuyorum bi tane daha vardı sizin haftalarınızda 7 aya kadar nasıl erkek görünüyor göbek bağı mı yada başka bişey mi görüyor yani insan hazırlığa başlıyor
SerpilAkbulut Dilekerdmr hiç bilmiyorum ya bu doktor yanlış gördü ya da yedi aydır erkek diyen doktor bilemedim yani ama herşey hazirken şuan tekrardan biseyler alamam da yazık günah yani hastane çıkışını bari doğru alayım dedim onu almadım mesela 😁
Dilekerdmr SerpilAkbulut canım küçük olacak zaten giydir ne olacak hediyesi de olur çok onları giydirirsin hastane çıkışı mavili almadıysan pembeli alırsın 😍 bende anlamıyorum valla kendim yaşamadım ama çok duydum bura sayesinde 😂
Smgeakkurt Bana da 12 haftada erkek yüzde yüz dedi ve pipisini gösteren bir foto verdi. 13 haftalikken tekrar gittim. Bu sefer hayır kız bu ya dedi dalga geçer gibi anlamadım şuan 17 haftalık olduk haftaya kontrol var bakalım bu sefer ne diycek 🤔🙈
Hlyyldz Smgeakkurt aaa ayni ben canim o pipi dedigi usg varmi elinde varsa yuklemen mumkunmu benimkiyle kiyasliycam bnde umutlaniyorum artik
SerpilAkbulut Dilekerdmr öyle yapcam zaten bekliyorum suan netleşmesinii bari hastane çıkışı güzel olsun 😁😁 ya göbekten falan anlayan varsa kız olacağını beni bulsun 😁😁
Tugce_61 Banada 11 haftada kız 13/15/17 haftalarda 2 Farklı doktor erkek dedi 13/15/17 haftalara ait pipi resimleri mevcut şuan 18 haftalık olduk bakalım alışveriş de yaptık artık bize de çok kez gösterdiler pipiyi
713 Haftada Bacak arasi boş kız denilip sonra iki tane top gibi bisey görüp testis bu erkek diyen oldu mu.
duygusm Nurhan54 13 hafta civarı doktorum kesin erkek gibi söylemişti. İlerleyen haftalarda kız olduğunu öğrendik 😊 pipili bir fotomuz bile vardı ama meğer kordonmuş 🤷🏻♀️16. haftadan sonra daha iyi anlaşılıyor cinsiyet.
713 Ygmrzngn yaa gercekten mi bana da kiz sonra erkek denilip.15. Haftada.bacak arasi bos kız sonra testis gorduler.size me demislerdi
Smgeakkurt 713 canım ilk erkek sonra kiz sonra erkek mi dediler nasıl oldu peki şuan bende aynı durumda sayılırım ilk erkek sonra kiz dendi bakalım bu sefer ne diycek
Smgeakkurt Aysenurr1 https://imgyukle.com/i/nS1jbp al canım bu erkek dediği zaman verdiği foto bacak arası
Nurhan54 Smgeakkurt canım a bu bebek kız muhtemelen inşallah gönlündeki olur ama bu pipi degil kız bebeklerde de olan ve 12 13 . haftalarda olan sonrada küçülen çıkıntım dr soradan erkek dese bile bu fotodaki pipi degil
Nurhan54 Smgeakkurt canim bu fotoyu aciklamaya calistim dr en son ne dedi burdada afiklama var https://hizliresim.com/b98A8Z